Nokia Activité Steel HR Sort (40 mm)

Withings Activité Steel HR Sort (40 mm)

kr 2 584,00
Smartklokke med pulsmåler og aktivitetstracker.
Kun 1 igjen
kr 2 584,00

Den første smartklokken med både pulsmåler og aktivitetstracker i en og sammen klokke. Samtidig har den en utrolig lang batterilevetid, med helt opp til 25 dagers brukstid mellom hver oppladning. Det hele er samlet i en stilren klokke, som kan brukes på trening, på jobben eller på en kveld på byen.

Den er hele tiden forbundet til smartelefonen din, og holder deg oppdatert på innkommende oppringninger, beskjeder, aktiviteten din og mye mer. Klokken er også utstyrt med automatisk aktivitetstracking, hvilket betyr at den lærer å gjenkjenne hvilke aktiviteter du foretar deg, og tracker dem helt automatisk.

- Pulsmåler
- Aktivitetstracker
- Følger søvnrytmen din
- Din helt egen personlige assistent

Health Mate

Når du er bruker av Withings Activité Steel HR smartklokke, er det et "must" å kjenne til appen deres, "Health mate", som samarbeider med klokken og gir deg tilgang til alle funksjonene. Det er en gratis app som du får tilgang til ved kjøp av ett av Withings produkter.

Appen har utrolig mange funskjoner, og gir deg fyldige rapporter om aktiviteten din, trening, puls, søvnrytme og mye mer. Slik kan du selv gå inn og følge utviklingen din, og bli motivert til å nå nye mål.

I klokkens navn inngår 40 mm, hvilket er relatert til størrelsen på klokken. Det betyr grunnleggende at urskiven har en diameter på 40 mm, så det er litt enklere å få et overblikk over hvordan klokken vil se ut på håndleddet ditt.
Andre har også kjøpt: