Nokia Activité Steel HR Hvid (36 mm)

Withings Activité Steel HR Hvit (36 mm)

kr 2 412,00
Pulsmåler, aktivitetstracker og mye mer, samlet i denne smartklokken fra Withings.
kr 2 412,00

Smartwatch fra Withings

Nå er den mest moderne smartklokken på markedet, med innebygget pulsmåler, aktivitets tracker, og mange andre funksjoner.

Withings Activitè Steel HR, er en av de beste verktøyene dersom du ønsker å følge din personlige utvikling. Alle funksjonene er samlet i en pen og enkelt klokke som kan brukes under trening, på jobb eller på byen.

Den er den første av sitt slag, innenfor smartklokker, som både har pulsmåler, aktivitets tracker, søvnrytme-måler i èn og samme klokke. I tillegg har den lang batterilevetid med opp til 25 dagers brukstid mellom hver oppladning.

Skiven har en diameter på 36 mm
- Personlig assitent
- Søvn måler
- Aktivitets tracker
- Pulsmåler

Personlig assistent
Withings Acitivité Steel HR er utstyrt med en notifikasjonsskjerm som gir deg informasjon om inngående anrop, beskjed og alarmer slik at det føles ut som du har din egen assistent, som stadig minner deg på ting.

Søvn måler
Klokken har en måler som følger med på din daglige søvnrytme og deler den opp i to stadier, lett og dyp søvn. Du kan også bruke klokken som vekkeklokke. Du stiller den bare inn på et intervall gjennom app'en. Klokken vekker deg, når du er i det letteste søvn stadiet. På den måten blir det lettere å komme seg opp om morgenen, og man føler seg ikke like trøtt.

Aktivitets tracker
Withings Activité Steel HR kan også tracke din daglige aktivitet, og ved å bruke Health Mate appen deres , lærer klokken selv å gjenkjenne hvilken aktivitet du foretar deg. Du slipper å stille inn hvilken aktivitet du driver med, og klokken vi automatisk tilpasse seg din kvalitet.

Pulsmåler
Klokken er også utstyrt med en pulsmåler. Pulsen er en god indikator for sunnhet. Desto lavere hvilepuls man har, desto bedre form har man sannsynligvis i. Det motsatte gjelder for makspulsen. Da gjelder det å komme så høyt opp som mulig. Klokken tracker pulsen slik du kan gå inn og se hvordan pulsen beveger seg etter treningen.
Andre har også kjøpt: