Nokia Activité Steel HR Sort (36 mm)

Withings Activité Steel HR Sort (36 mm)

kr 2 412,00
Opplev den lengste batteritid av alle Heart Rate trackers på markedet
Kun 2 igjen
kr 2 412,00

Smartwatch fra Withings

Withings Activité Steel HR er den første aktivitetstrackeren med innebygget pulsmåler, som måler hjerterytmen din hele dagen.

Samtidig har klokken lang batterilevetid, med helt opp til 25 dagers bruk før den må lades opp. Alt sammen er innkapslet i en flott klokke som kan brukes på jobben, på treningssenteret eller når man skal på byen.

Klokken er også utstyrt med smarttelefonmeldinger, som kommer opp på klokken, sammen med all aktivitetstrackingen din som enkelt kan settes opp ved å bruke appen "Health Mate". Det at klokken heter 36 mm, betyr at urskiven er 33 mm i diameter.

- Pulsmåling
- Meldinger direkte på klokken
- Batterilevetid i opp til 25 dager
- Automatisk aktivitetstracking

Pulsmåling

Ens puls gir et svært godt innblikk i ens generelle helse. Når du bruker Withings Activité Steel HR klokke, kan du hele tiden tracke pulsen din, og den blir automatisk aktivisert når du er spesielt aktiv. Den tracker automatisk også selv pulsen din i løpet av dagen, slik at den gir deg et fullstendig bilde av hvordan pulsen din er når du hviler, når du er aktiv og når du er på jobb.

Automatisk aktivitetstracking

Withings Activité Steel HR er utstyrt med en automatisk aktivitetstracker, det vil si at den kan lære å gjenkjenne hvilken aktivitet du driver med. Hvis du bruker deres Health Mate app for å tracke aktivitetene dine, vil den kjemperaskt helt selv kunne gjenkjenne helt opp til 10 forskjellige aktiviteter.

Meldinger

Det smarteste ved denne klokken, er den lille skjermdisplayen, som er øverst på klokken. Hvis du synkroniserer klokken med telefonen din, vil klokken automatisk kunne gi det forskjellige meldinger fra smarttelefonen din. Den viser når det er noen som ringer, om du har fått en beskjed, den viser alarmer, antall skritt, kilometer bevegelse, kalorier forbrent og mye mer.
Andre har også kjøpt: