Wingman Male Deodorising Antiperspirant Wipes

Wingman Male Deodorising Antiperspirant Wipes

Wingman lever opp til sitt navn som "Wingman" og gir nå menn muligheten til å alltid lukte godt.

kr 40,00

Førpris: kr 68,00

Utsolgt

Ikke på lager - Næste levering ukendt.

Historien bak Wingman som gjorde produktet Wingman Male Deodorising Wipes kjent, er like god som selve produktet. Wingman oppstod fordi det manglet et mannlig alternativ til de velkjente våtserviettene for kvinner og babyer. Derfor har Wingman Male Deodorising Wipes oppstått, og man kan nå friske seg opp uansett hvor man er.

Produktet er utviklet for situasjoner som f.eks. byturer, etter arbeid eller når du er på festival. Når det er begrenset mulighet for å ta en dusj, eller fjerne svettelukt, kan man bruke Wingman Male Deodorising Wipes. De er lette å ha med overalt, og kan puttes i vesken eller lignende. Når du trenger å bli frisket opp eller ikke har mulighet til å dusje, er det mulig å benytte seg av Wingman Male Deodorising Wipes

Wingman Male Deodorising Wipes består av Aloe Vera og mynteolje, og ligger i en tynn pakke som kan tas med overalt. De fjerner de bakteriene som huden har samlet opp i løpet av dagen, men de fjerner også uønsket lukt fra kroppen - de erstatter en ekkel lukt med en nydelig, frisk duft.

Bruk av Wingman Male Deodorising Wipes fjerner ikke behovet for en dusj, men disse våtserviettene til menn kan brukes over hele kroppen og gir energi, uansett hva du gjør.

Egenskaper
• Veldig hendig produkt som kan tas med overalt.
• Wingman Male Deodorising Wipes inneholder Aloe Vera.
• Gjør huden ren samtidig som den erstatter uønsket lukt med en frisk duft.
• Fjerner bakterier og annet rusk på huden.

Slik gjør du:
Wingman Male Deodorising Wipes kan brukes hvor som helst, enten du er på jobb eller på kafé med noen venner. Ved å ta en tur ut på toalettet, kan du raskt fjerne skitt, uønsket lukt m.m., og erstatte den med en frisk og herlig duft, og en renere hud. Våtservietten brukes på ønskede områder.

Festival-hit:
Festivaler har ofte godt vær og strålende sol, og det kan fort bli varmt når man står og rocker og danser på konsert. (Og la oss være ærlig, det er ikke alltid tid til å ta en dusj.) Derfor kan man raskt komme til å lukte av svette, og det er ikke så veldig sexy - spesielt når du enkelt og raskt kan unngå svettelukt og svettemerker, nettopp ved å bruke disse våtserviettene.
Andre har også kjøpt: