Wahl Baldfader Hårtrimmer (made4men)

Wahl Baldfader Hårtrimmer

kr 894,00
Ledningsbasert hårklipper fra WAHL med kraftig non-stop vibrasjonsmotor, som er din garanti for en kraftig og holdbar motor, så klipperen din kan skape profesjonelle og flotte resultater selv i kraftig hår.
kr 894,00

Kraftig hårtrimmer

Er du på utkikk etter en kraftfull trimmer som er perfekt til korte frisyrer samt å lage fade, er Baldfader Hårtrimmer fra Wahl Professional det ideelle valget for deg. Den multifunksjonelle trimmeren gjør det mulig for deg å oppnå en presis trim med et profesjonelt resultat.

Ledningsbasert hårklipper som gir en profesjonell klipp med ensartet resultat takket være selvslipende presisjonsskjær av holdbart spesialstål. Hårklipperen er både sterk og robust, og den kraftige vibrasjonsmotoren gir deg non-stop bruk.

Baldfader Hårtrimmer er utstyrt med et 45 mm bredt stålskjær som gir en jevn trim. Klipperen har et justerbart skjær som gjør det mulig å klippe håret i forskjellige lengder.

7 avstandskammer
Du kan med én hånd enkelt stille inn klippelengdene med klikksystemet, og samtidig får du hele 7 avstandskammer med klippelengder fra 1,5 til 13 mm. Samtidig følger det også med avstandskammer som spesifikt er tilpasset venstre og høyre øre, så du lett kan klippe håret presist rundt ørene.

Tekniske spesifikasjoner
    Integrerte avstandslengder 1-3 mm
  • Selvslipende presisjonsskjær
  • Oppbevaringskoffert
  • Karbon presisjonsskjær
  • Ledningsbasert

Vedlikehold
For å forlenge levetiden av trimmeren bør du etter endt barbering børste hårene av maskinen og trimmerhodet med den medfølgende rensebørsten. Påfør til slutt en passende mengde av den medfølgende smøreoljen på bladene for optimalt vedlikehold.
Se lignende produkter
Klippelengder:
0.8mm1.5mm3mm6mm10mm13mm
Andre har også kjøpt: