Valera X-MASTER Hårklippersæt

Valera X-MASTER Hårklippersett

kr 1 335,00
Valera X-Master er en superpålitelig maskin som kan brukes av profesjonelle så vel som hjemmebrukere.

kr 1 335,00

Førpris: kr 1 500,00

Profesjonelt hårklippersett

Vil du gjerne ha en pålitelig og kraftig maskin, så er Valera X-MASTER Hårklippersett det rette settet for deg. Dette kompakte settet gir deg flere forskjellige muligheter for å trimme håret, eller bare gi den siste finish på håret.

Valera X-MASTER Hårklippersett henvender seg til den profesjonelle frisør, så vel som den helt alminnelige hjemmebruker. Trimmeren ligger utrolig godt i hånden, er enkel å håndtere og har samtidig flere forskjellige lengdemuligheter. Hårtrimmeren kan brukes til alt helt fra presisjon til fulltrimming, da det følger med flere forskjellige lengder.

Optimalt sett for frisøren
Valera X-MASTER er utstyrt med diamant-jord barberblader fra Japan, med en bredde på opp til 46 mm, så man er derfor sikret utrolig god skjæring. Med maskinen følger det også med en liten oljeflaske, samt en liten børste som brukes til å smøre og fjerne hår fra maskinen etter behov - ved å gjøre dette vil du forlenge levetiden på skjærehodet.

Trimmeren er utstyrt med en kraftig motor, som gjør at den har en driftstid på 60 min, før den må lades opp igjen. Deretter tar det bare 60 min å lade den helt igjen, da den kommer med et ultra-raskt ladesystem, slik at den er raskt oppladbar.

Valera X-MASTER har en klippelengde uten avstandskam på 0,8 - 3mm, hvor mulighetene er 0.8, 1.3, 1.8, 2.4, 3 mm. De 5 medfølgende avstandskammene gjør det mulig å klippe 4, 8, 12, 16 & 20 mm, slik at du kan få akkurat den lengden du ønsker.

Tekniske spesifikasjoner
  • Kraftig motor
  • 46 mm blad
  • diamant-jord barberblader fra Japan
  • Skjæringslengde fra 0,8 til 3 mm
  • Ultra-raskt ladesystem
  • 60 min bruk
Se lignende produkter
Andre har også kjøpt: