Valera Konisk - Conix Krøllejern

Valera Konisk - Conix Krølltang

kr 860,00
Valera Konisk - Conix Krølltang har en konisk rull som oppnår en maks temperatur på 200°. Den tynneste rullen er 13 mm og den tykkeste er 25 mm, slik at du enkelt kan lage flotte krøller i hele håret!
Kun 2 igjen
kr 860,00

Den praktiske Valera Konisk - Conix Krølltangen

Se for deg en liten, praktisk krølltang, som enkelt og raskt kan lage krøller i håret ditt. Det er nøyaktig hva du kan forvente fra Valera Konisk - Conix Krølltang! Denne krølltangen fra Valera har kjeramisk belegg på rullene, noe som beskytter håret, slik at det ikke blir slitt når det krølles.

Krølltangen tilfører håret negative ioner, slik at håret pleies og unngår å bli statisk når krøllene skal sitte helt perfekt. De negative ionene beskytter dessuten også bleket og farget hår under bruk.

Få vakre krøller på kort tid
De koniske rullene på 13 mm og 25 mm oppnår raskt en maksimal temperatur på 200°. Slik unngår du å vente for lenge på krølltangen når krøllene skal utformes - enten det er til hverdag eller festlige anledninger.

Den supersmarte dreieledningen på 3 meter sparer deg for mye problemer, da den gir deg stor bevegelsesfrihet under stylingen. Den er lang, og vikler seg ikke sammen, slik at du slipper å stå helt inntil stikkontakten.

Krølltangen med ergonomisk soft-touch grep
Krølltangens soft-touch grep er ytterst behagelig å arbeide med, og gir deg samtidig full kontroll over utformingen av krøllene dine. Dessuten har den innebygget spenningsomformer, så du kan også ta med krølltangen på reiser og ferier i utlandet.

Husk å bruke den medfølgende beskytelsesnhansken, slik at du ikke brenner håndflaten eller fingrene når du former håret rundt rullene.

Tekniske spesifikasjoner
  • Kjeramisk belegg
  • 13 mm & 25 mm
  • 3 meter lang dreieledning
  • Universal spenning
  • Soft-touch grep
  • Svært rask oppvarming
Se lignende produkter
Andre har også kjøpt: