Valera Absolut Hårklipper

Valera Absolut Hårtrimmer

kr 1 449,00
Valera Absolut Hårtrimmer er en profesjonell lettvektstrimmer, som er perfekt for presisjonstrimming og skarphet.
Kun 2 igjen
kr 1 449,00

Kraftig lettvekts hårklipper

Vil du gjerne ha en frisyre hvor kanten er skarp, eller fjerne hele håret, så er Valera Absolut Hårtrimmer den perfekte trimmer for deg. Den lette og kompakte trimmeren gir deg flere forskjellige muligheter for å rette opp hårkantene, eller å gjøre ferdig firsyren med en flott finish.

Valera Absolut eer en profesjonell trimmer, som er perfekt til trimming av hårkanten, men også av resten av håret. Den lette trimmeren har et flott og enkelt design, og så veier den bare 135 gram, noe som gjør den enkel å bruke Valera Absolut Hårtrimmer kan brukes til alt fra presisjons- til fulltrimming.

Den optimale trimmer
Valera Absolut er utstyrt med diamant-jord barberblader fra Japan, med en bredde opp til 39 mm, som enkelt kan rengjøres og skiftes ut. Trimmeren er svært stillegående, og inneholder et miljøvennlig batteri som har en driftstid på 60 min før det må lades opp igjen.

Valera Absolut Hårtrimmer trimmer håret i en lengde fra 0,5 til 9 mm, og med de medfølgende avstandskammene på 3, 6 og 9 mm, er det mulig å variere lengden. Trimmeren kommer med en praktisk ladestasjon, som gjør den enkel og rask å lade opp.

Tekniske spesifikasjoner
  • Kraftig motor
  • 30 mm blad
  • diamant-jord barberblader fra Japan
  • Skjæringslengde fra 0,5 til 9 mm
  • Quick Change System
  • /ul>
Se lignende produkter
Andre har også kjøpt: