Undgå røde knopper - Komplet Sæt - kr 409 | Hurtig levering

Unngå røde knopper - Komplett Sett

Normalpris: 477. Spar 68. Made4mens kosmetolog har satt sammen et helt optimalt barberingssett for å unngå røde knopper ved barbering.

Availability: Utsolgt

Fra: kr 409,00

Pris som konfigurert: kr 409,00

Made4mens kosmetolog har sammensatt et perfekt sett til deg som gjerne vil unngå røde knopper etter barbering. Produktene er sammensatt slik at du får en skarp barbering, en god barberskum som gir deg minimal friksjon, og samtidig får den beste aftershave som hjelper mot razor burns.

Prisen er også barbert godt ned, og du sparer 68 ved å kjøpe dette settet samlet.

Barberingssettet mot røde knopper inneholder

Njord Foam - Anti.Irritating Shaving Foam (150 ml) - Normalpris: 119 kroner
- En tynn og lekker barberskum som hjelper med å forebygge røde knopper og irritert hud. Barbering uten irritasjon er kodeordet! Njord Foam virker bakteriehemmende og hjelper derfor med å rense huden og din barberhøvel, så du får en renere barbering.

Wilkinson Barberhøvel inkl. 2 stk. blader - Normalpris 149 kroner
- Det bestselgende berbersystem fra Wilkinson. 2 stk. blader medfølger, og ytterligere blader kan kjøpes i en 8-pak, som er vesentlig billigere enn Gillette. Kvaliteten av barberingen med Wilkinson er helt i topp, og du får en tettere, mer sikker, og - fremfor alt - behageligere barbering.

Tendskin Solitions (118 ml) - Normalpris: 219 kroner
- Avslutt med Tend Skin som hjelper mot hudirritasjon, inngrodde hår og røde knopper. Det er et vanedannende produkt, som er litt kraftigere enn mange av de andre produktene på markedet - men det virker.
Andre har også kjøpt: