TRX2 – Molecular Food Supplement for Hair 3-Pack

TRX2 – Molecular Food Supplement for Hair (50 g)

kr 999,00
Spennende nytt produkt, som inneholder nødvendige nærringsstoffer som hjelper håret ditt med å opprettholde en sunn vekst. Dette er et kosttilskudd.

kr 999,00

Førpris: kr 1 200,00

Beskrivelse:
Hvis du er i den dumme situasjonen hvor du enten mister hår, eller opplever at det blir tynnere, så burde du vurdere å gjøre noe med det. Jo raskere, jo bedre.

TRX2 er et kosttilskudd som er designet til å gi din kropp de beste forudsetninger for å kunne vedlikeholde en fornuftig og sunn hårvekst. Produktet er utviklet av et prisvinnende team av vitenskapsmenn fra det prominente universitetet Oxford i England.

De gjennomførte i 2009 et studie omkring hårtap, og TRX2 er resultatet av dette. Navnet kommer fra et gammelt Gresk ord for hår og ”2”-tallet symboliserer en ny, 2. generasjon.

Hvor lang tid går det før jeg ser resultater?
Rapporter om forbedringer i hårvekst har kommet allerede etter 12 ukers bruk av TRX2 Molecular Food Supplement for Hair. Men det er veldig forskjellig fra bruker til bruker, og vi har derfor også sett eksempler på at det kan gå helt opp til 8-12 måneder før man begynner å se resultatet av produktet.

De fleste av brukerne kan dog forvente å se resultater etter 5 måneder.

Bivirkninger:
Dette er ikke medisin, men et kosttilskudd. Derfor blir det ikke tilført kroppen noen unaturlige ting.

Der er dog rapportert om tilfeller av milde magesmerter i forbindelse med inntak av TRX2. Det anbefales derfor at man inntar produktet sammen med mat, for å unngå dette.
Andre har også kjøpt: