TRX2 – Molecular Food Supplement for Hair 3-Pack

TRX2 – Molecular Food Supplement for Hair (6 x 50 g)

kr 4 739,00
Et spennende nytt kosttilskudd. Det inneholder nødvendige næringsstoffer, som håret ditt har behov for, for å holde seg sunt.

Availability: På lager

kr 4 739,00

Pris som konfigurert: kr 4 739,00

6 x TRX2 – Molecular Food Supplement for Hair (50 g)   +kr 0,00

* Påkrevde felt

Pris som konfigurert: kr 4 739,00

Beskrivelse:
Opplever du å miste hår, eller kan se at det stadig blir tynnere? Da bør du overveie om du skal ta et par grep - jo, raskere, jo bedre.

TRX2 er et kosttilskudd som bidrar til å gi kroppen din de beste forutsetningene, for at den skal kunne oppretholde en fornuftig og sunn hårvekst. Produktet er utviklet av en prisvinnende gjeng vitenskapsmenn fra universitetet Oxford i England.

De gjennomførte i 2009 et studie om hårtap, og TRX2 er resultatet av dette. Navnet stammer fra et gammel gresk ord for hår og 2-tallet symboliserer den nyere generasjon.

Hvor lang tid tar det før jeg ser resultater?
Det er rapportert om forbedring av hårvekst etter kun 12 ukers bruk av TRX2 Molecular Food Supplement for Hair. Det kan variere mye fra bruker til bruker, og det er derfor et på eksempler på at det kan ta opp til hele 8-12 måneder for man opplever resultater.

Det forventes at hovedandelen av brukere ser resultater etter 5 måneder.

Bivirkninger:
Dette er ikke en medisin, men et kosttilskudd. Du tilfører ikke kroppen noen unaturlige ingredienser, men det har blitt rapportert om tilfeller av milde magesmerter i forbindelse med bruken av TRX2.

Det anbefales derfor at produktet inntas sammen med mat, for å unngå dette.
Andre har også kjøpt: