Truefitt & Hill - Trafalgar Shaving Cream (190g)

Truefitt & Hill - Trafalgar Shaving Cream (190 g)

kr 343,00
Truefitt & Hill - Trafalgar Shaving Cream er for mannen som foretrekker en barberkrem av sublim britisk kvalitet. Den sikrer en helt tett barbering og er utrolig god mot hud og skjegg.
kr 343,00

Barberkremen som sikrer en tett barbering fra Truefitt & Hill


Trafalgar Shaving Cream er en glimrende barberkrem fra det britiske kvalitetsmerket Truefitt & Hill. Den har en lekker konsistens, gir en solid, tett barbering, og så dufter den bare helt vidunderlig. Det gjør den til det opplagte valget hvis du er mannen som foretrekker kvalitet fremfor alt!

Komfortabel barbering med Trafalgar Shaving Cream
Setter du høye krav til barbersakene dine? Da har du funnet den riktige barberkremen! Hvis du er mannen som foretrekker en glatt og komfortabel barbering, er Trafalgar Shaving Cream den du skal bruke. Barberkremen er ytterst behagelig for huden, og det er vel alltid å foretrekke.

Barberkremen har en skjønn konsistens som er enkel å smøre ut i skjeggstubbene.

Slik brukes Trafalgar Shaving Cream

  1. Press ut i fingrene
  2. Bruk en passende mengde i forhold til skjeggstørrelse. Press ut mellom fingrene og påfør i skjegget.

  3. Barberkremen skal skumme
  4. Nå må du skumme opp barberkremen. Det gjøres ved å massere skjegget i sirkulære bevegelser. La den sitte i og arbeide i opp til 1 minutt.

  5. Barber deg som du vil
  6. Skjegget ditt er nå helt klart for en barbering. Du kan både bruke barberkniv, DE-høvel eller allminnelig høvel.

Hvorfor er Trafalgar Shaving Cream så bra?
Du tenker kanskje, hva er det som gjør denne barberkremen så bra - og det vil jeg fortelle deg. Barberkremen er utviklet med det formål å gi en helt glatt og tett barbering, hvor et minimum av rifter oppstår. Samtidig minsker formelene irritasjon og rødhet - selv om vi allikevel anbefaler aftershave etter barberingen.

Innhold
190 g
Se lignende produkter
Andre har også kjøpt: