Truefitt & Hill Apsley Shave Cream Bowl (190 g) (made4men)

Truefitt & Hill Apsley Shave Cream Bowl (190 g)

kr 327,00
Barberkremen gir høvelen din perfekt glid og pleier i tillegg huden optimalt.
Kun 3 igjen
kr 327,00

Behagelig barbering med Truefitt & Hill

Ønsker du en helt glatt barbering uten hudirritasjon, er Truefitt & Hill Apsley Shave Cream Bowl det perfekte valget for deg. Den pleiende barberingskremen gir mengder med fukt til huden, så du får en ultraglatt og velpleiende barbering.

Truefitt & Hill Apsley Shave Cream Bowl er en barbersåpe som gir deg en klassisk våtbarbering utover det vanlige. Den solide og faste såpen er av den beste kvaliteten og er triple-milled, som er en fremstillingsmåte som høyner kvaliteten av barberskummet som fremstilles.

Barbersåpen skaper et mykt og velduftende skum som lett fordeles i ansiktet ditt. Du får den ultimate tette barberingen, samt et velduftende hint av historiens vingesus. I tillegg har den lette, skogaktige noter og lette sitrusnoter som sammen skaper en maskulin og fengslende duft.

Ingredienser
Shaving Creme Bowl er beriket med naturlige ingredienser som gir huden en ren, silkemyk og velstelt look. Det naturlige fettstoffet lanolin tilfører mengder med fukt og næring før barberingen, så både skjegg og hud mykgjøres umiddelbart.

Bruk
Fukt en barberkost med varmt vann og rist det overflødige vannet av børsten. Kjør barberkosten rundt i barbersåpen til hårene fylles med et lett og kremet barberskum. Barber deretter skjegget ditt og nyt til slutt ditt skarpe resultat.

Innhold
190 gr.
Se lignende produkter
Andre har også kjøpt: