Truefitt & Hill Apsley Bath Soap (200 gr) (made4men)

Truefitt & Hill Apsley Bath Soap (200 gr)

kr 256,00
Såpestykke for kropp og ansikt, med en skjønn duft av grønne og treaktige toppnoter.
Kun 3 igjen
kr 256,00

Ønsker du å rense og gi huden din et oppkvikkende løft av energi og fornyet liv, er UpCircle Cinnamon & Ginger Chai Soap den perfekte matchen for deg. Dette velduftende triple-milled såpestykket etterlater huden din myk, glatt og full av glød.

Truefitt & Hill Apsley Bath Soap er et triple-milled såpestykke, som er basert på vegetabilske ingredienser av den beste kvaliteten. Såpen har fuktighetsgivende og pleiende effekt på huden, som etterlates myk og herlig.

Duft
Såpen er en del av Apsley-serien, som er oppkalt etter det ikoniske varemerket i London og tidligere bopæl for 1. Duke of Wellington. Duften vekker sansene med en raffinert blanding av skogaktige noter og lette sitrusnoter.

De grønne og treaktige toppnotene komplimenteres skjønt av grapefrukt og peppernoter. Duftens hjerte består av sedertre og patchouli, mens duften hviler på en base av sensuell musk. Med andre ord en maskulin og fengslende duft.

Bruk
Bruk Truefitt & Hill Apsley Bath Soap i dusjen på fuktig hud. Massér huden med såpen med sirkulære bevegelser, til såpen skummer og huden føles myk og eksfoliert. Skyll deretter såpen av med varmt vann.

Innhold
200 gr.
Andre har også kjøpt: