Toni & Guy Twist & Crimp Bølgejern (made4men)

Toni & Guy Twist & Crimp Bølgetang

kr 722,40
Med Twist & Crimp får du uendelige muligheter til å style ditt hår, prøv f.eks. med enkelte deler av håret, eller gi håret ditt mer volum ved kun å bruke den i hårrøttene

kr 722,40

Førpris: kr 1 032,00

Profesjonell digital bølgetang

Drømmer du om en bølgetang som gir flotte bølger i håret, så er Toni & Guy Twist & Crimp Bølgetang noe for deg. Det profesjonelle bølgetangen gir deg muligheten til både å kreppe håret ditt eller skape volum ved hårrøttene med et flott resultat og lang holdbarhet.

Hvorfor velge Toni & Guy Twist & Crimp Bølgetang?
Toni & Guy Twist & Crimp Bølgetang er laget med keramiske plater som sørger for at håret ditt blir stylet med en jevn varmefordeling, dette forhindrer at det oppstår områder med for høy og ødeleggende varme.

De innovative platene samt den varmeresistente twist-dialen glir lett fra rot til spiss i alle hårtyper. Den kalde spissen gjør det lett for deg å holde rundt bølgetangen under stylingen, så du er godt beskyttet mot varmen.

Bølgetangen er utstyrt med en 3 m lang ledning, noe som gir deg muligheten til å være fleksibel i forhold til hvor du kan bruke den. Bølgetangen har en praktisk låsefunksjon, så du kan beskytte dine omgivelser når du ikke bruker den.

Tekniske spesifikasjoner
  • Oppvarming på 60 sek
  • Låsefunksjon
  • 3 m dreieledning
  • Varmeresistent dreieknapp
  • LED-lys
  • Keramiske plater
Se lignende produkter
Andre har også kjøpt: