Toni & Guy Krøllejern (25 mm) (made4men)

Toni & Guy Krølltang (25 mm)

kr 515,00
Toni & Guy Krølltang (25 mm) er den perfekte krølltangen for deg som ønsker seg små, naturlige krøller i håret. Passer for alle hårtyper og etterlater håret silkemykt.
kr 515,00

25 mm krølltang med tourmaline-valse

Ønsker du å lage små, flotte krøller i håret ditt, er Toni & Guy Krøllejern (25 mm) det perfekte stylingredskapet for deg. Den skånsomme krølltangen forhindrer krusete og elektrisk hår, samtidig som den beskytter farget hår og etterlater det skinnende.

Toni & Guy Krølltang 25mm er en krølltang som er perfekt for å skape naturlige, små krøller i håret. Krølltangen varmer seg raskt opp, er enkel å bruke og etterlater håret naturlig og silkemykt. Denne krølltangen passer alle former for hårtyper, tykt som tynt.

Hvorfor skal jeg velge denne?
Krølltangen varmer seg opp til 180 grader, og med de 25 temperaturinnstillingene kan du stille inn krølltangen så den passer til nettopp ditt hår. I tillegg har krølltangen en innebygget sikkerhet, som gjør at den slukker automatisk etter 60 min om den ikke blir brukt.

Tekniske spesifikasjoner
  • 25 temperaturinnstillinger
  • 180°
  • Keramisk belegg
  • 3 m dreieledning
  • Autoslukk 60 min

  • Slik bør du bruke Toni & Guy Krølltang (25 mm)
    Bruk krølltangen i tørt eller nesten tørt hår. Om du har avfarget eller skjørt hår, så bør du velge en lavere temperatur. Ta en hårlokk på ca. 2cm og sno den rundt krølltangen jevnt fordelt mellom klemmen og spolen.

    Krøll sakte, men sikkert lokken opp, og la den være en kort tid før du tar den ut igjen.
Se lignende produkter
Andre har også kjøpt: