Toni & Guy Jumbo Krøllejern (38 mm)

Toni & Guy Jumbo Krølletang (38 mm)

kr 480,90
Krølletangen har variable temperaturinnstillinger, så du enkelt kan stille den inn til akkurat ditt hår og den ønskede frisyren.

kr 480,90

Førpris: kr 687,00

Store flotte krøller med Toni & Guy Jumbo Krølletang

Ønsker du deg bouncy og flotte krøller, har du kommet til det rette stedet. Toni & Guy Jumbo Krølletang er det du må skaffe deg! Den skånsomme krølletangen gjør det lett for deg å skape flotte krøller i håret ditt med en glansfull og elegant look.

Keramisk tourmaline-belegg
Toni & Guy Jumbo Krølletang er en krølletang som gir deg uendelige stylingmuligheter, takket været den 38 mm store valsen. Krølletangen er ideell for å skape naturlige, løse krøller eller bølger i håret.

Krølletangen har et keramisk tourmaline-belegg, som sørger for å beskytte håret ditt mot varmen og på samme tid sørger tourmalinen for å gi ekstra beskyttelse til farget hår.

I tillegg har den variable temperaturinnstillinger, så du enkelt kan stille den inn til akkurat ditt hår og den ønskede frisyren.

38 mm stor vals
Toni & Guy Jumbo Krølletang er utstyrt med autoslukk, og skulle du mot formodning glemme å slå av krølletangen din, slås den automatisk av etter litt tid.

Du kan enkelt legge krølletangen fra deg under bruk, da krølletangen har en sikkerhets-varmebøyle som du kan ta inn og ut. Den funksjonelle dreieledningen sørger for at den aldri vikles sammen, så du får god bevegelighet foran speilet når krøllene skal perfeksjoneres.

Tekniske spesifikasjoner
  • Tourmaline fargebeskyttelse
  • Autoslukk
  • 3 meter dreieledning
  • Variabel temperaturinnstilling
  • Soft touch grep
  • 210°
Se lignende produkter
Andre har også kjøpt: