Titan Wooden Barberkniv (Rødtræ Håndtag, 5/8")

Titan Wooden Barberkniv (Rødt Trehåndtak, 5/8")

kr 1 205,00
En veldig moderne og stilfull kniv som med garanti gjør barberingsrutinen din mere spennende! God kvalitet, og med gode tradisjoner i førersetet har du en skikkelig god investering fra Titan!
kr 1 205,00

Super fin og elegant barberkniv fra de kinesiske ekspertene i barberkniver, Titan. De lager alle knivene deres i hånden, og på masse tradisjonsrike måter som gir et fantastisk og naturlig resultat hver gang!

Denne barberkniven fra Titan har en stålkniv fra Japan. På filmer er det alltid japanske menn som smir sverdene til krigerne. Trekker man referansen til knivene er det også de japanske mennene som har smidd kniver i mange år. Det er samme metode som er brukt for å fremstille denne kniven!

Håndtaket er lagd i rødt tre, og er robust og elegant på samme tid. Det er også pyntet med to gull enheter i hver sin ende av håndtaket. Det gir det eksklusive utseendet samtidig som den ser veldig elegant og moderne ut.

Alt i alt er kniven en utrolig moderne og stilfull kniv i utrolig høy kvalitet som passer perfekt til en skikkelig gentleman!

Egenskaper
- Japansk stål kniv
- Ekte håndtak i tre
- Moderne detaljer i gull
- Leveres i en flott boks/pakke
- 5/8" Størrelse
Andre har også kjøpt: