Mansjettknapper til Menn

Mansjettknapper er en viktig del av en manns garderobe! Det er et must hvis du er en ekte gentleman, og derfor er vi på Made4men i stand til å hjelpe deg å finne akkurat det du mangler. Vi har et bredt spekter, og vil oppfordre deg til å se nøye som du finner det riktig at definere deg og din stil.
Sorter etter

Mansjettknappene hos Made4men er stilrene og stilfulle - alltid!

En perfekt løsning til en halvkjedelig skjorte er mansjettknapper. De kan nemlig piffe opp alle skjorter og virkelig gi dem noe personlighet.

Vi har et bredt utvalg av mansjettknapper; fra appelsin design til stilfulle og seriøse mønstre og farger. Her finner du noe til enhver smak.

Feste på mansjettknappene er alltid den klassiske versjonen: En sølv pinn som bøyes og føres gjennom ærmene på skjorten. Derette vippes pinnen ut og låses på baksiden - vipps så sitter mansjettknappen akkurat som den skal!

Vi prøver å ha et bredt utvalg så vi har noe till alle menn. Så er du ute etter noe flott og fornemt, så har vi helt sikkert noe til deg. Men vi har også mindre formelle versjoner hvis du heller vil ha noe litt artig.

Sorter etter
Skjul filtre
Presiser