Slåbrok

I denne kategorien finner du kule slåbrokker som kan brukes til forskjellige formål! Om du trenger håndklær til stranden, eller bare for å imponere gjestene, finner du det her!
Du kan lese mer om Slåbrok til herre, her
Sorter etter
Skjul filtre
Presiser

Slåbrok til herre

Vi mener at slåbrokken, som et klesplagg, ikke får den oppmerksomheten det fortjener. Er du en av de som på nåværende tidspunkt ikke eier en slåbrok, da skal du se for deg følgende scenario:

"Gradestokken viser feil side av null-tallet. Vinden uler i veggene. Du ligger akkurat der du vil ligge; under den varme dynen. En tå blir stukket frem under kanten av dynen for å kjenne på omgivelsene, men blir raskt trukket tilbake inn i trygghet og varme. Det kjempes en knallhard indre kamp mellom "velbehag" og "dagens gjøremål". Som alltid vinner til slutt sistnevnt.

Du stormer over det kalde soveromsgulvet og inn i dusjen. Det varme deilige vannet glir over huden. Plutselig er den evige indre kampen i gang igjen, og som alltid vinner til slutt "dagens gjøremål". Du skrur av det deilige varme vannet. Strekker deg etter håndkleet og begynner en febrilsk tørking av hår og kropp, for at varmen ikke skal forsvinne.

Når du endelig er ferdig ser du opp, og der, som en gave fra oven, henger din store deilige, hengivende, trygge og alltid varme slåbrok. Du lar den omslynge deg, og plutselig kjenner du det tyngende vintermørket bli noe letter og de positive tankene sniker seg frem. Du smiler og tenker at denne dagen blir nok ikke så ille allikevel."Det er de små stundene som teller

Vi sier ikke at slåbrokken er noe man har anledning til å bruke hver eneste dag, det går som oftest litt for fort i svingene om morgenen til dette.

Det er viktig at man utnytter de gangene man faktisk har mulighet til å bruke en slåbrok. En sen søndagsfrokost med din kjære - Her er slåbrokken det perfekte antrekket.

Det handler om å nyte de stundene man faktisk har mulighet til å bruke dette flotte klesplagget. Nå har det seg ikke sånn at slåbrokken kun kan brukes om morgenen, det er også et fortreffelig klesplagg å bruke når du kommer ut av dusjen etter en sen kveldstrening. Det er få ting som roer ned kroppen på slutten av dagen, som å hygge seg i slåbrokken.