Spar opptil 30% på BaByliss, Njord, Mane | Se tilbud her

Gadgets

Som alle menn har vi en forkjærlighet for små duppedingser og annet livsnødvendig utstyr. Made4men har derfor et stort utvalg av ulike gadgets. Her finner du alt fra de perfekte gavene til produktene som bidrar til en litt morsommer og enklere hverdag. Hvem har vel ikke ønsket seg en USB missilrampe for å plage kolleger og venner eller en fjernstyrt ball? Vel, det er bare noe av det du finner her.

Made4men - Gadgets


De fleste gleder seg til helg og muligheten til å tilbringe mange timer i slåbroken med en kaffekopp i hånden. Etter alle disse timene er det kanskje på tide å investere i en ny, og hvorfor skulle den ikke også bidra til å oppfylle din livslange drøm – være en Jedi! Vi har selvfølgelig en Jedi slåbrok liggende klar til deg, alt du trenger å gjøre er å sende en bestilling, så leverer vi!

Jedi er ikke drømmen, sier du? Vel, vi har også en Borat Mankini på lager, ikke vær blyg, bestill ditt eksemplar i dag! Nei, det er ikke kun produkter som oppfyller livslange drømmer – vi har også haugevis av smarte løsninger for blant annet kjøkken og grill.

Poenget er at vi her har samlet produkter du ikke en gang visste at du alltid har ønsket deg. God handel!