Floris The Gentleman Barbersæbe I Træskål No. 89 (100 gr) (made4men)

Floris The Gentleman Barbersåpe I Treskål No. 89 (100 gr)

kr 629,00
Gentleman Barbersåpe er en herlig, klassisk barbersåpe med en maskulin duft av appelsin og bergamot.
kr 629,00

Solid og fast barbersåpe

Ønsker du å fjerne skjegghårene dine på samme måte som de gjorde før i tiden, så er Floris The Gentleman Barbersåpe I Treskål No. 89 et godt valg. Barbersåpen skummes opp til et fløteskum-aktig barberskum når du bruker barberkosten din.

Klassisk gentleman duft
Floris The Gentleman Barbersåpe I Treskål No. 89 er en barbersåpe som gir deg en klassisk våtbarbering utenom det vanlige. Den solide og faste såpen av den beste kvaliteten er triple-milled, noe som er en fremstillingsmåte som høyner kvaliteten av det barberskummet som lages.

Barbersåpen skaper et mykt og velduftende skum, som lett fordeles i ansiktet ditt. Du får den ultimate tette barberingen samt et velduftende hint av fortiden. I tillegg er den lett parfymert med noter som appelsin og bergamot blandet med lavendel og neroli.

Ingredienser
Floris The Gentleman Barbersåpe I Treskål No. 89 er basert på en effektiv formel som skaper et fyldig samt luksuriøst skum. Barbersåpen har en behagelig, maskulin duft.

Bruk
Fukt en barberkost med varmt vann, og rist det overflødige vannet av børsten. Kjør barberkosten rundt i barbersåpen til hårene fylles med et lett og kremet barberskum. Barber deretter skjegget ditt og nyt endelig ditt skarpe resultat.

Innhold
100 gr.
Andre har også kjøpt: