The Bluebeards Revenge Scimitar Double Edge Safety Razor

The Bluebeards Revenge Scimitar Double Edge Safety Razor

kr 687,00
Bluebeard Revenge Scimitar Double Edged Razor har både et langt navn, men også en veldig god kvalitet. Bluebeard Revenge Scimitaren er en smart barberhøvel i moderne design som bærer den karakteristiske Bluebeard-logoen med hodeskalle og to korslagte knokler under. Høvelen er derfor både
Kun 2 igjen
kr 687,00

Bluebeard Revenge Scimitar Double Edged Razor har både et langt navn, men også en veldig god kvalitet. Bluebeard Revenge Scimitaren er en smart barberhøvel i moderne design som bærer den karakteristiske Bluebeard-logoen med hodeskalle og to korslagte knokler under. Høvelen er derfor både flott å se på, god til barbering og ikke minst fantastisk humoristisk. Høvelen fra Bluebeard Revenge er maskulin, og gir en slags kulhetsfaktor til badet.
Dobbel Edged Razor betyr på norsk at høvelen er tosidig, og det betyr egentlig bare at du kan bruke begge sider av bladet ved å snu høvelen rundt. (Hvis du er ute etter DE-høvler vet du sannsynligvis allerede dette).
Hvis du ønsker å være cool og samtidig oppnå en perfekt barbering, da er Bluebeard Revenge Scimitar Double Edged Razor et godt og billig alternativ.

Husk også å kjøpe blad til din DE-høvel her >>
Andre har også kjøpt: