The Bluebeards Revenge Shaving Cream (100 ml)

The Bluebeards Revenge Shave Cream (100 ml)

kr 222,00
Millioner av menn verden over har det samme problemet; stubber som gjør at selv det skarpeste barberbladet har problemer med at skjære igjennom. Det kan fort bli en ubehagelig opplevelse.
kr 222,00

Millioner av menn verden over har det samme problemet; stubber som gjør at selv det skarpeste barberbladet har problemer med at skjære igjennom. Det kan fort bli en ubehagelig opplevelse. Bluebeards Revenge Shaving Cream inneholder de beste ingrediensene man vanligvis kun finner i de dyreste barberkremene. Den inneholder også en hemmelig ingrediens, et vitenskapelig bevist middel som reduserer skjegggveksten. Middelet går inn i huden og reduserer lengden og tykkelsen på skjeggstubbene. Det sørger for at barberingene dine vil bli mye mer behagelige over tid.

Slik gjør du:
Med barberkost: Skum barberkremen ved å bruke barberkosten og bruk barberkosten til å fordele det i ansiktet. Barber deg.

Med fingrene: Ta en liten mengde på hendene sammen med litt vann. Skum barberkremen mellom fingrene og bruk fingrene til å fordele i hele ansiktet.

Innhold:
100 ml.

The Bluebeards Revenge Shave Cream vant FHM's Best Grooming Product i 2013.
Andre har også kjøpt: