Tend Skin Solution (472ml)

Tend Skin Solution (472 ml)

Tendskin er et effektivt produkt til bekjempelse av røde nupper, inngrodde hår og irritasjon etter barbering. I denne utgaven får du en ekstra stor størrelse på 472 ml.
kr 636,00

Utsolgt

Ikke på lager - Næste levering ukendt.

Bekjempelse av røde nupper, inngrodde hår og irritasjon

Hvis du har problemer med inngrodd hår eller røde nupper etter barbering, er Tend Skin® akkurat noe for deg. Det er et helt unikt produkt som hjelper deg med mange av problemene som mange menn kjenner til fra sin daglige barbering.

Tend Skin er en desinfiserende væske som bør brukes etter barbering for å rense huden for å hindre hudirritasjon. Det er på grunn av desinfeksjonsvirkningen at den fungerer så godt mot inngrodd hår og barbernupper.

Barberingsproblemer
Mange menn opplever ulike barberingsproblemer under sin daglige barbering, og derfor er det viktig å vite hva som skjer og hvorfor det virkelig skjer.

Årsaken til at du får barbernupper er at det er infeksjon i huden, og hvis den ikke blir behandlet ordentlig, kan det bli kviser og i verste fall infeksjon.Her kommer Tend Skin på sporet fordi den hjelper deg å holde huden ren, slik at du reduserer sjansen for at en infeksjon oppstår.

Tend Skin hjelper mot:
- Ingrodd hår
- Barberingsnupper
- Rødheten etter voksing

Tend Skin kan brukes på menns:
- Ansikt
- Nakke (foran og bak)
- Rygg
- Bryst
- Hode

Tend Skin kan også brukes på kvinners:
- Bikinilinje
- Under armene

Hudtype: alle (men ikke hvis du har Aspirin-allergi)

Slik gjør du ved inngrodd hår:
Påfør Tend Skin på området berørt av inngrodd hår. Bruk produktet 1-2 ganger om dagen i 24-48 timer, hvoretter håret kommer ut av huden. Ta en pinsett, klem og plukk huden med håret. Forsøk aldri å fjerne inngrodd hår hvis det ikke er synlig over hudflaten.

Når håret er så langt ute at du kan ta det med en pinsett, kan du starte prosessen. Dypp pinsetten i Tend Skin-væsken og fjern deretter håret med et raskt rykk. Hvis du ofte får inngrodd hår, anbefales det at du forhindrer det ved å bruke Tend Skin daglig.

Hva skjer ved bruk av høvel når røde nupper oppstår:
Mange menn finner at de får røde nupper etter barbering, de kalles også barbernupper. Det er et veldig normalt fenomen, og det oppstår på grunn av en infeksjon i huden. Det er derfor viktig at du sørger for å bytte barberbladene ofte og holde dem rene.

Tend Skin hjelper til med å desinfisere huden, og hvis du har problemer med barbernupper, anbefales det at du bruker væsken på huden 2-3 ganger daglig til du har tatt knekken på problemet. Hvis du ikke vil at barbernuppene skal komme tilbake, bør du fortsette å bruke væsken 1 gang om dagen.

Slik bruker du den etter voksing:
Tend Skin er også utrolig effektiv for å lindre huden etter voksing, spesielt på brystet eller under armene. Bruk en bomullsdott, ta litt Tend Skin på den, og smør på det nyvoksede området. Det sikrer at huden slapper av.

Vær oppmerksom på at Tend Skin er desinfiserende, og noen vil derfor få en sviende følelse på tidspunktet for påføring, men det vil passere raskt.

Viktig: Husk å lukke flasken etter hver bruk, da væsken ellers mister effekten.

Innhold:
472 ml.
Andre har også kjøpt: