Tend Skin Roll-on (75 ml)

Tend Skin Roll-on (75 ml)

Nå har det blitt enda enklere å bruke Tend Skin, som effektivt reduserer hudirritasjon, røde nupper etter barbering og hårfjerning, samt inngrodde hår. Prøv den nye miljøvennlige Tend Skin roll-on som kan fylles på nytt!
kr 215,00

Utsolgt

Ikke på lager - Næste levering ukendt.

Ved bruk av Tend Skin Roll-On regelmessig, unngås fremtidige inngrodde hår og rød og irritert hud etter barberingen eller voksingen.

Samtidig kan den fylles på nytt, slik at du beskytter miljøet!

Tend Skin er særdeles effektiv mot:


  • Inngrodde hår
  • Utslett
  • Røde nupper ved skjeggstubbene
  • Rødhet etter voksing og hårfjerning


Tend Skin kan brukes på menns:


  • Ansikt
  • Nakke (foran og bak)
  • Rygg
  • Bryst
  • Hode


Hudtype:Alle (dog ikke, hvis man har aspirin-allergi)Tend Skin Roll-On består av 4 deler: flasken med Tend Skin, en sikkerhetshette, en roll-on-kule samt et sikkerhetslokk. De to sikkerhetslokkene sikrer at du kan ha produktet sikkert med i vesken når du er på farten!Slik brukes den mot inngrodde hår:


Påfør Tend Skin-væsken på TØRR hud og på de eksisterende inngrodde hårene. Test på et lite område først for å se om du er allergisk. Innenfor 24-48 timer skal håret bli frigjort og klar til å tas ut.


Ikke klem eller pill, og forsøk ALDRI å fjerne inngrodde hår før håret er synlig og et stykke over hudoverflaten. Først når håret er så langt at du kan få ordentlig tak på det med en pinsett, dypper du pinsetten i Tend Skin-væsken og fjerner håret i et napp.

Opplever man ofte inngrodde hår, anbefales det at man bruker Tend Skin daglig på TØRR hud, lar den sitte på i et par minutter og deretter tilfører huden en fuktighetskrem.

Slik brukes den mot røde nupper ved skjeggstubbene:

Mange har problemer med røde nupper og hevelser omkring skjeggstubbene, men det problemet kan Tend Skin også effektivt løse.


Test på et lite område først for å se om du er allergisk. Påfør Tend Skin 2-3 ganger om dagen på områdene – husk at huden skal være tørr!

Etter 3 dager skal huden gjerne se mer ”ren” og mindre irritert ut. Deretter kan man nøye seg med å bruke Tend Skin 1 gang om dagen.For optimalt resultat bør Tend Skin benyttes etter barberingen eller før man går i seng.


Vi anbefaler for øvrig på det sterkeste at personer med disse problemene anvender engangshøvler og bruker ny høvel annenhver gang. Det minsker også røde nupper og irritert hud.

Slik brukes den etter voksing:


Tend Skin er også effektiv på rygg og bryst etter en omgang voksing. Benytt en bomullsdott og påfør Tend Skin-væsken på de voksede steder. Den sviende og røde huden vil forsvinne i løpet av få minutter! Husk å tilføre huden en fuktighetskrem etterfølgende.


Vennligst bemerk at noen menn vil oppleve litt svie ved påføringen av Tend Skin straks etter voksingen. Det kan evt. stoppes med en kald klut.
Viktig: Husk å sette hetten på etter hvert bruk, da væsken ellers mister sin effekt.Innhold: 75 ml.

Andre har også kjøpt: