St. Moriz Instant Selvbruner Mousse - Medium (200 ml) - kr 99 | Hurtig levering

St. Moriz Instant Selvbrunings-Mousse - Medium (200 ml)

kr 137,00
St. Moriz Instant Selvbrunings-Mousse - Medium er selvbruning, som er lett å påføre. Den gir din hud en lett, naturlig glød, og er enkel å fordele.
kr 137,00

Beskrivelse:
St. Moriz Instant Selvbrunings-Mousse er en god selvbruning fra St. Moriz' prisvinnende selvbrunings-serie, som er lett å bruke. Den er laget av ingredienser av høy kvalitet.
Moussen gir din hud en naturlig sommerfarge helt uten solens skadelige UV-stråler. St. Moriz

St. Moriz-Moussen er enkel å fordele med St. Moriz Selvbrunings-Handske, og med handsken unngår du å få selvbruning i håndflatene, og dermed unngår du faren for de karakteristiske "selvbruningshendene". Med handsken kan du enkelt fordele selvbruningen i et tynt og jevnt lag, så du får et flott og naturlig resultat.

St. Moriz Instant Selvbrunings-Mousse - Medium gir en lett, naturlig glød til din hud, og du kan vedlikeholder og intensivere fargen ved å påføre selvbruningen f.eks. hver tredje dag. Hvis du ønsker en mer sterk og mørkebrun farge, kan du i stedet velge St. Moriz Instant Selvbrunings-Mousse - Dark.

Slik gjør du:
Sørg for at huden din er ten, glatt og velpleiet. Det gjør du mest effektivt ved å bruke en skrubb etterfulgt av en fuktighetskrem som sørger for at fuktbalansen er i orden og at du ikke har tørre områder.

Husk at fuktighetskremen skal være helt absorbert av huden før du påfører St. Moriz Selvbrunings-Mousse. Fordel Moussen i et jevnt, tynt lag ved hjelp av St. Moriz Selvbrunings-Handsken. Det er viktig at det er et tynt lag, da du ellers risikerer et ujevnt resultat.

Hvis du ønsker en mer intens farge, så påfør heller et lag til av St. Moriz Instant Selvbrunings-Mousse dagen etter også, eller velg i stedet St. Moriz Instant Selvbrunings-Mousse - Dark - et tykt lag er ikke løsningen!

Du bør unngå å svette mye og å bade/dusje de første 4-6 timene etter påføring av selvbruningsmoussen. Heretter kan du dusje eller bade, og du vil se det endelige resultat.

Forberedelsen av huden er helt avgjørende for din suksess med tan-in-a-can, så før du går i gang, vil vi anbefale at du leser med om den riktige forberedelse her>>.

Innhold:
200 ml
Se lignende produkter
Andre har også kjøpt: