St. Moriz Instant Selvbruner Mousse - Dark (200 ml) - kr 99 | Hurtig levering

St. Moriz Instant Selvbrunings-Mousse - Dark (200 ml)

kr 137,00
St. Moriz Instant Selvbrunings-Mousse - Dark er en intens selvbruning, som gir din hud en dyp, brun farge. St. Moriz er laget av de beste ingredienser.
Kun 3 igjen
kr 137,00

Beskrivelse:
St. Moriz Instant Selvbrunings-Mousse er en god selvbruner fra St. Moriz' prisvinnende selvbruningsserie, som er lett å bruke. Den er laget av ingredienser av høy kvalitet. Moussen gir din hud en intens brun farge, helt uten solens skadelige UV-stråler.

Moussen er enkel å fordele med St. Moriz Selvbrunings-Handske, og med handsken unngår du å få selvbruning på håndflatene, og dermed unngår du de karakteristiske "selvbrunings-hender". Med handsken kan du lett fordele selvbruningen i en tynt, jevnt lag, så du får et fint og intenst resultat.

St. Moriz Instant Selvbrunings-Mousse - Dark, gir en dyp, intens farge til huden din, og du kan vedlikeholde og intensivere fargen ved å påføre selvbruningen f.eks. hver tredje dag.

Vi anbefaler at du, første gang du bruker produktet, kun påfører det på benene eller et annet avgrenset område. På den måten blir du kjent med produktet, før du bruker det på hele kroppen, og du kan på den måten unngå mange av de fryktede "selvbrunings-ulykker".

Prøv deg litt frem, og vær forsiktig den første gangen - selvbruneren er effektiv, så det vil synes hvis du gjør feil! Hvis du ønsker en mer naturlig og lett glød, så kan du i stedet for velge St. Moriz Instant Selvbrunings-Mousse - Medium.

Slik gjør du:
Sørg for at huden er ren, glatt og velpleiet. Det gjør du mest effektivt ved å bruke en skrubb etterfulgt av en fuktighetskrem som sørger for at fuktbalansen er i orden, så du ikke har tørre områder. Husk at fuktighetskremen skal være helt absorbert av huden før du påfører St. Moriz Selvbrunings-Mousse.

Fordel Moussen i et jevnt, tynt lag ved hjelp av St. Moriz Selvbrunings-Handske. Det er viktig at det er et tynt lag, for ellers risikerer du et ujevnt resultat. Hvis du ønsker en mer intens farge, så påfør igjen dagen etter. Du bør unngå å svette mye eller å dusje/bade de første 4-6 timer etter påføring av selvbruningsmoussen.

Innhold:
200 ml.
Se lignende produkter
Andre har også kjøpt: