Somersets Extra Sensitive Barberolje (15 ml.)

Somersets Extra Sensitive Barberolje (15 ml.)

kr 103,00
Somersets Ekstra Sensitive Barberolje er for deg som har sensitiv eller tørr hud. Den gir en like tett barbering - men uten irritasjon. Den kjølende mentolen etterlater huden din frisk og glatt.
kr 103,00

Hvis du har veldig sensitiv eller tørr hud bør du bruke Somersets ekstra SENSITIVE Barberolje, da den gir en like tett barbering, men uten irritasjon. Den kjølende mentolen etterlater huden din frisk og glatt.


  • Barberoljen gir en svært tett barbering, og du vil oppleve færre kutt og rifter enn ved tradisjonelle barberprodukter.

  • Den griser ikke så mye som gele- eller skumbarberprodukter, og den beskytter huden i kaldt vær.

  • Somersets Shaving Oil består av 100% naturlige ingredienser

Slik bruker du den:
Fukt huden, og fordél 3-4 dråper olje i håndflaten som så masseres inn i huden. Vent noen sekunder for å la oljen mykgjøre skjeggstubbene, og påbegynn deretter barberingen som vanlig. Skrap imidlertid hardere enn normalt og husk å skylle høvelen ofte. Hvis du merker under barberingen at det er steder som er glemt, trenger du ikke å påsmøre olje igjen for å fortsette barberingen.Ved bruk av barbermaskin:
Massér to dråper på området der du ønsker å barbere deg. Vent 30 sekunder mens oljen trenger gjennom, og deretter kan barberingen starte som vanlig.

Andre har også kjøpt: