SkinDoctors Younger Hands (75 ml)

Skin Doctors Younger Hands (75 ml)

kr 328,00
Skin Doctors Younger Hands er en fuktighetskrem, som brukes til tørre hender. Kremen er fuktgivende og er spesielt laget til baksiden av hendene.
Kun 1 igjen
kr 328,00

Skin Doctors Younger Hands gir deg unge hender


Har du tørr og aldrende hud på hendene? Bruk da denne fuktighetskremen, og få de unge hendene dine tilbake. Kremen sørger for at du får den fukten du har bruk for, samt gir deg en behagelig følelse på hendene.

Effektiv fuktighetskrem fjerner rynker på hendene
Ved bruk av Skin Doctors Younger Hands får du den ultimate håndbehandling. Du opplever glattere hud på hendene og kremen fjerner rynkene dine raskt og effektivt. Allerede innen 28 dager vil linjene og rynkene dine være redusert med minimum 50 %.

Huden vil bli mykgjort og du vil få en behagelig følelse i hendene etter bruk. Kremen sørger samtidig for å forhindre ytterligere aldring på hendene i fremtiden. Du vil oppnå et jevnt utseende på hendene ved daglig bruk.

Essensielle ingredienser bidrar til gode resultater
Skin Doctors Younger Hands inneholder Line Factor 10 - som er med på å øke fastheten og tettheten i huden, sam glatter huden ut. Videre inneholder kremen både amla og melkesyre - disse to er med på å oppnå et ungdommelig utseende, og øker hudens evne till å holde på fuktighet. Solkremfiltre finnes også i kremen - disse beskytter mot ytterligere aldring og solskader.

Slik bruker du Skin Doctors Younger Hands
  • Sørg for å gjøre patchtesten 24 timer før bruk, hvis irritasjon oppstår, stopp bruken.
  • Påfør litt av kremen på baksiden av de ​​rene, tørre hendene dine og massere forsiktig om morgenen.
  • Gjenta punkt 2 igjen om kvelden før sengetid.
Andre har også kjøpt: