Skin Doctors Instant Eyelift (10 ml)

Skin Doctors Instant Eyelift (10 ml)

kr 325,00
Skin Doctors har utviklet denne Instant Eyelift som midlertidig fjerner rynker og poser under øynene i opptil 8 timer.
kr 325,00

Fjern rynker og poser med Skin Doctors Instant Eyelift


Er du lei av rynker og poser under øynene? Ved bruk av Instant Eyelift får du det ultimate øyeløftet. Ved bruk får du raskt effektive og naturlige resultater, som kan vare opptil 8 timer!

Hvordan virker dette midlertidige øyeløftet?
Med Skin Doctors Instant Eyelift forbedrer du straks linjene rundt øynene. Rynkene og posene blir øyeblikkelig mindre syblige, og du vil raskt få gode og vedvarende resultater.

Det tar ikke mer enn et par minutter etter bruk før du kan se forskjell. Så hvis du f.eks. oppdager posene rett før du skal ut døren, kan du fortsatt rekke å gjøre en forskjell.

Skin Doctors Instant Eyelift gir deg essensielle ingredienser
Skin Doctors Instant Eyelift inneholder Biocare SA - som er med på å danne en vannfast film, som sørger for at huden under øyet er hydrert.

Videre inneholder kremen natriumsilikat - dette er med på å danne filmen når det påføres på huden. Så snart natriumsilikat rører ved huden rundt øyet, tørker den inn, og bidrar til en øyeblikkelig løfte-effekt.

Hvordan brukes Instant Eyelift?
  • Sørg for at gjøre patch-testen 24 timer før bruk, hvis irritasjon oppstår, stopp bruken.

  • Rengjør huden med Skin Doctors pH Balancing Cleanser og tørk huden, sørg for at all sminke og eventuell fuktighetskrem fjernes.

  • Rist flasken litt før bruk.

  • Pump en dråpe serum i håndflaten din, og ved å bruke pekefingeren, tegn nå i en halvmåneformet bevegelse et tynt lag under øynene. Spissen skal begynne på det indre området under øyet og bevege seg mot hårlinjen efterpå.

  • Når kremen er påført, se rett frem og forsøk å ikke at gjøre noen form for ansiktsbevegelser, slik som å smile eller snakke i minst 2 til 3 minutter, eller inntil serumet er tørket inn. Du vil føle huden din spenne seg, og i noen tilfelle en prikkende følelse, som varer 2-3 minutter.

Andre har også kjøpt: