Sebastian SEB MAN The Fixer Hairspray (200 ml) (made4men)

Sebastian SEB MAN The Fixer Hairspray (200 ml)

kr 308,00
En must-have for mannen med sans for detaljer og stil, som kan relatere seg til holdningen om at mannens styrke sitter i håret.
kr 308,00

Sterk hårspray

Ønsker du en frisyre som garantert holder hele dagen lang, er Sebastian SEB MAN The Fixer Hairspray det rette valget for deg. Den sterke hårsprayen er det ideelle finishing-produktet for din frisyre, da den gir deg kontroll over stilen din.

Hurtigtørkende hårspray
Sebastian SEB MAN The Fixer Hairspray er en hårspray med sterkt hold uten å virke tyngende, som kan fiksere enhver frisyre, uansett hårtype. Hårsprayen gir god kontroll på småhår på avveie, så frisyren holdes på plass hele dagen lang.

Formelen er beriket med guarana-ekstrakt, og har en mandig, stimulerende duft av bergamott og rosa pepper, som gir deg en herlig friskhet. Samtidig etterlater den håret fleksibelt, som gir det en bevegelighet så du kan endre på stylingen i løpet av dagen.

Fordeler
  • Gir deg kontroll
  • Sterk hårspray
  • Tynger ikke håret
  • Stimulerende duft av bergamott og rosa pepper

Bruk
Påfør hårsprayen på tørt hår med en avstand på ca. 30 cm fra håret. Spray hårsprayen jevnt over hele håret for sterkt hold. Påfør sprayen igjen for å bygge opp holdet lag for lag.

Innhold
200 ml.
Se lignende produkter
Andre har også kjøpt: