Sebastian Eruptek Paste (75 ml)

Sebastian Eruptek Paste (75 ml)

kr 256,00
Sebastian Eruptek Paste er en paste-voks til mannen som vil ha en frisyre med fullt volum. Du får en rå, men naturlig finish med denne pasten - og den holder hele dagen!
Kun 1 igjen
kr 256,00

Sebastian Eruptek Paste til menn som ønsker en rå look


Skjem bort håret ditt med mer tekstur og volum med denne paste-voksen. Den er fri for parabener og pleier til og med håret ditt. Den perfekte matchen til mannen som foretrekker ekstremt hold i frisyren.

Fyll håret med volum
Konsistensen i Sebastian Eruptek Paste er litt flytende, men samtidig fast, og effekten er et ytterst fyldig volum. Den etterlater håret med en naturlig rå finish, og løfter dermed frisyren din til et nytt nivå. Perfekt for deg som bare gjerne vil ha en frisyre som garantert holder formen sin hele dagen.

Hvordan brukes paste-voks?

  1. Fordel og varm i hendene
  2. Ta en passende mengde som passer til din hårlengde. Varm deretter paste-voksen godt mellom hendene til konsistensen føles god.

  3. Bruk i tørt hår
  4. Nå fordeler du pasten i det tørre håret ditt, og former frisyren din. Form frisyren helt til voksen er tørket godt inn i håret - da holder strukturen i håret ditt nemlig best.

  5. Enda mer volum?
  6. Vil du virkelig gi gass med volum? Da bruker du paste-voksen i nyvasket fuktig hår, hvorpå håret føntørkes til det er helt tørt. Da kan du være helt sikker på at du oppnår en helt gjennom fyldig frisyre!


Fyldig formel uten parabener
Sebastian Eruptek Paste inneholder partikler fra vulkanaske - ja, vulkanaske! Det er med på å gi stort volum og en matt tekstur. Videre er paste-voksen beriket med pantenol, som tilfører fukt til håret, og samtidig har en pleiende effekt på hårstråene.

Sebastian Eruptek Paste er helt fri for parabener.

Innhold
75 ml
Andre har også kjøpt: