Sansaire Sous Vide Maskine

Sansaire Sous Vide Maskine

kr 2 001,61
Sous vide Sansaire maskin til ditt kjøkken, så får du 100 % kontroll på matlagingen!

kr 2 001,61

Førpris: kr 2 249,00

”Sous vide” er et fransk uttrykk for ”i vakuum” og skaper en kjempe fordel ved tilberedning av kjøtt. Kjøttet blir gjennomstekt og man holder på safter og aromaer i kjøttet. Det er en måte å unngå et brent ytre og et rått indre.

Hvordan virker den?
Det kunne ikke vært simplere! Man vakuumpakker kjøttet og legger det i varmt vann, som så sirkulerer forsiktig. Det er ikke kun på kjøtt dette fungerer, man kan også tilberede egg, grønnsaker og fisk med denne metoden.

Historie
Tidligere har man trengt en stor og meget dyr maskin for å kunne tilberede ”sous vide”. Sansaire har gjort det simpelt, alt du trenger en en stikkontakt og en gryte. Du setter ledningen i stikkontakten og plasserer din Sansaire i en gryte fylt med vann. Så bestemmer du temperatur på din Sansaire.
Det eneste du skal bruke for å kunne vakuumpakke maten selv, er en plastikkpose som kan lukkes.

På grunn av Sansaires smarte funksjoner holder den temperaturen til en tiendels grad av det den er innstilt på. Du behover derfor ikke å følge din intuisjon – resultatet blir rett og slett perfekt hver gang.

- Sous vide kan nå tilberedes hjemme
- Et display som viser temperaturen
- Temperaturen innstiller enkelt ved en knapp på toppen av maskinen
- Kan varme opp vann til 100 °C/ 212 °F
- Sirkulerer 11 liter vann i minuttet
- Max 23 lite i beholdningen
- Dimensjoner: 10 x 10 x 38 centimer
- Vekt: 1,8 kg
- Ledningens lengde: 110 cm
- 250 V / 16 A
- Bruksanvisning på flere språk, blant annet engelsk
- Du kan finne en guide for tilberedning av forskjellige typer kjøtt, fisk og egg på Sansaire.com
Andre har også kjøpt: