MERK: På grunn av stor pågang er det for øyeblikket markant forlenget leveringstid.

Salg

Her finner du alle våre beste tilbud! Vi har salg på produkter fra alle dine favoritt kategorier; hudpleie, barbering, skjeggpleie, hårprodukter, kropp, tilbehør, parfyme, gadgets og accessories. Her får du kvalitetsprodukter til utrolig gode priser. Noen av produktene er også på vei ut av vårt sortiment, og derfor kan du plutselig finne noe ordentlig godbiter her!
Sorter etter
Skjul filtre
Presiser

Salg til menn på Made4men!

På Made4men får du alltid flotte produkter på salg. Vi har fokusert på de viktigste kategoriene til menn, og så har vi gjort et stort jafs på prisen - så enkelt er det!

Salg på Hudpleieprodukter

Vi har et enormt sortiment innenfor hudpleieprodukter, faktisk et av de største i Norden. Derfor kommer det også en del utskiftninger av produktene. Vi prøver hele tiden å sørge for at kategorien beholder sitt brede sortiment og samtidig høye kvalitet. Derfor kommer det stadig nye merker og produkter inn. Dette gir også deg, som kunde en fordel da du får produkter av høy kvalitet til en utrolig god pris!

Salg på Barberingsprodukter

Vi merker alle hvor fort prisene på barberingsprodukter stiger når man barberer seg ofte. Heldigvis har vi et sortiment innen barberingsprodukter, som ikke ligner grisen. Dette gjør at vi har mulighet til å gi deg noen ordentlige gode tilbud. Barberingsprodukter er også under stadig utvikling, som gjør at eldre modeller ofte er å finne til en god pris. Her finner du barberingsprodukter til utrolig gode priser.

Salg på Parfymer & Deodoranter

De fleste av oss bruker deodorant hver dag, og noen bruker også parfymen like ofte, mens andre sparer godlukten til spesielle anledninger. Uansett hvordan du bruker din deodorant og parfyme, så finner du gode tilbud på begge deler her. Det gjør at du kan spare en god slant penger på flotte produkter.

Salg på Tøy og Undertøy

På Made4men finner du underbukser, boxershorts, t-skjorter, sokker, pysjamas og slåbrokker. Det er stadig utskiftninger i forhold til sesonger, noe som gjør at du får tilgang på kvalitetsprodukter til en billige penge.

Salg på Gadgets

Leter du etter en artig ting til deg selv, eller en du er glad i? Da kan du være heldig å finne akkurat det du leter etter til en veldig god pris her. Kategorien inneholder produkter som gjør livet ditt litt enklere og litt morsommere.

Salg på diverse Accessories

Fra denne kategorien finner du varer som ikke lenger har plass i vårt sortiment, eller som dessverre ikke blir laget lenger. Her kan du finner sløyfer, slips og annet spennende, til utrolig gode priser!