Remington R0050 MyGroom Barbermaskine

Remington R0050 MyGroom Barbermaskin

kr 308,70
MyGroom barbermaskin er en maskin som er enkel å bruke, med tre effektive skjærehoder. Hver av dem har dobbeltblader, slik at du får en 50 % mer effektiv barbering.

kr 308,70

Førpris: kr 343,00

Komfortabel barbermaskin med høy effektivitet

Savner du en rask, komfortabel og enkel barbering? Da er Remington MyGroom barbermaskin det opplagte valget. Maskinen har tre skjærehodet med dobbeltblader, som gir en 50 % bedre dekning i forhold til en maskin med ett blad.

Skjærehodene er fleksible, og tilpasser seg ansiktsformen din i takt med bevegelsen på maskinen. Dette bidrar også til en glattere barbering, og du vil raskt være i stand til å komme skjeggstubbene dine til unnsetning.

Reisevennlig barbermaskin
MyGroom barbermaskin har den ideelle størrelsen til reisen. Den er kompakt, ledningen er avtagbar, og den er kompatibel med globale spenningsverdier. Den er derfor utrolig enkel å oppbevare.

I tillegg til å være reisevennlig, er den samtidig også utrolig enkel å gjøre ren etter bruk. Hodet på barbermaskinen er enkelt å ta av, slik at du kan komme grundig rundt under skjærehodene. Det medfølger en rengjøringsbørste, som er enkel å manøvrere med under hodet på barbermaskinen.

Spesifikasjoner
  • Skjærehoder med dobbeltblader
  • Fleksible skjærehoder
  • Hodet på barbermaskinen er avtagbart
  • Avtagbar ledning
  • Kompatibel med globale spenningsverdier
  • Rengjøringsbørste følger med
Andre har også kjøpt: