Remington Manchester United QuickCut Hårtrimmer (made4men)

Remington QuickCut Hårtrimmer Manchester United Edition

QuickCut Hårtrimmer Manchester United Edition gjør det lett for enhver Manchester United-fan å få profesjonelle frisørresultater hjemme.

kr 619,20

Førpris: kr 1 032,00

Utsolgt

Ikke på lager - Næste levering ukendt.

Reisevennlig hårtrimmer

Ønsker du en hårtrimmer som du kan ta med deg overalt, men som samtidig gir et profesjonelt resultat? Da er Remington QuickCut Hårtrimmer Manchester United Edition noe for deg. Denne hårtrimmeren fra Remington gir deg en rask og enkel trim av håret, og det trådløse og ergonomiske designet gjør den velegnet til å ta med seg på reiser.

Manchester United Edition
Remington QuickCut Hårtrimmer Manchester United Edition gir enhver Manchester United-fan et profesjonelt frisørresultat hjemme.Velegnet til etasjeklipping, klipp av tupper og trimming; denne trimmeren har alt du behøver for å skape den looken du ønsker.

Med ni avstandskammer fra 1,5 til 15 mm kan du lage alle de frisyrene du ønsker deg - og Quick Cuts smarte design gjør det mulig å beskjære sidecut og halsområdet lett og effektivt. Hårtrimmeren er utstyrt med et langvarig lithiumbatteri, som kan brukes med kabel eller trådløst og leverer opp til 40 minutters bruk fra en 4 timers oppladning.

Spesifikasjoner
  • Manchester United barberkappe med gull-logo
  • 9 avstandskammer
  • 10 min rask oppladning
  • Rensebørste og olje

Vedlikehold
For å forlenge levetiden til trimmeren, bør du etter endt barbering børste hårene av maskinen og trimmerhodet med den medfølgende rensebørsten. Påfør til slutt en passende mengde av den medfølgende smøreoljen på bladene for optimalt vedlikehold.
Klippelengder:
0.5mm1.5mm2mm2.5mm3mm4.5mm6mm9mm12mm15mm
Andre har også kjøpt: