Remington Graphite Series G4 Personal Groomer (made4men)

Remington Graphite Series G4 Personal Groomer

kr 774,00
Ikke dra noe sted uten å skape din helt egne stil med Graphite G4.

kr 774,00

Førpris: kr 860,00

Multifunksjonell beauty trimmer

Er du lei av å ha altfor mange grooming-redskaper på badet ditt? Med Graphite G4 kan du nå pleie deg selv fra topp til tå med samme maskin. Bruk maskinen til å skape mange forskjellige personlige looks.

Du kan trimme kroppshåret ditt og skape veldefinerte, velformede skjegglinjer for å få det perfekte skjegget. Graphite G4 glir lett og behagelig på huden, så du enkelt kan skape stilen din. Du kan trygt kaste deg ut i en trim og samtidig være skånsom mot huden din.

Mulitrimmer
Bruk din justerbare, doble kam til skjegg og hår på mellom 2 og 20 mm og skap en rekke ulike looks, fra kort til langt skjegg og fra korte frisyrer til lange frisyrer. Med den lineære nese- og øretrimmeren holder du nese, øyenbryn og hår alltid velstelt.

Bruk kammen på 1,5 mm til å skape deg en look med 3-dagers skjeggstubber eller hold hårlengden din vedlike med kammen på 3 mm. Om du ønsker en nøye barbert kant rundt stubbene dine, kan du bruke minifolie-barberhodet. Om du liker en tettere barbering, kan du bruke TST-presisjonstrimmeren til mikrostubbene dine.

Graphite G4 kan brukes med og uten ledning. Den har 60 minutters driftstid og gir deg dermed ultimat frihet til din styling. Graphite G4 er den perfekte løsningen på presisjonstrimming, med en sterk ytelse og toppresultater.

Spesifikasjoner
  • 1,5 mm & 3 mm fastmonterte kammer til trim av skjeggstubber & kroppshår
  • Dobbel justerbar kam til skjegg & hår (2-20 mm)
  • 30 mm hodeblad - hår- & skjeggtrimmer
  • Lineær nese og øretrimmer, minifolie-barberhode

BrukVelg den ønskede lengden og bruk den til å skape looken du ønsker. Rengjør til slutt maskinen ved å ta av det utskiftbare hode og rense det med rensebørsten.
Andre har også kjøpt: