RazorPit Teneo - Sliper til barberblad (Hvit)

RazorPit Teneo - Sliper til barberblad (Hvit)

kr 249,00
RazorPit Teneo – Sliper til barberblad. Nå er den endelig her, RazorPit Teneo, den nye og forbedrede versjonen av RazorPit. 2 år med videreutvikling av den eksisterende RazorPit er endelig ferdig, og RazorPit Teneo er nå på markedet. Med den nye RazorPit får du opp til 150 barberinger på
kr 249,00

RazorPit Teneo – Sliper til barberblad. Nå er den endelig her, RazorPit Teneo, den nye og forbedrede versjonen av RazorPit. 2 år med videreutvikling av den eksisterende RazorPit er endelig ferdig, og RazorPit Teneo er nå på markedet. Med den nye RazorPit får du opp til 150 barberinger på ett barberblad, du sparer dermed både miljøet for forurensning, og deg selv for store summer.

RazorPit Teneo er utviklet i samarbeid med våre forbrukere, over 6000 personer deltok i utviklingen av den nye RazorPit Teneo. RazorPit Teneo har blitt enklere å bruke, kan lagre barberhøvelen din og ekstra barberblad og er mye mer effektiv i slipingen og rengjøringen av barberblad.

Razorpit Teneo sliper fortsatt barberbladene dine ved at du skraper barberhøvelen mot barberretningen på RazorPit, og deretter skyller den og legger den i RazorPit Teneo-beholderen.

Egenskaper:
- Sliper barberbladene dine
- Forlenger levetiden på barberbladene med gjennomsnittlig 600%
- Beholder til barberhøvelen
- Lagrer de ekstra barberbladene dine
- Beholder til RazorPit-sliperen

RazorPit fungerer med alle barberblad, alle produsenter og alle typer.
Andre har også kjøpt: