RazorPit Slide - Sliber til barberblade (Sort)

RazorPit Slide - Sliper til barberblad (Svart)

kr 189,00
RazorPit Slide er en liten og genial sliper som er lett å bruke. Den sparer deg for penger og den er fremfor alt effektiv til slipingen og rengjøringen av barberbladene dine.

kr 189,00

Førpris: kr 222,00

RazorPit Slide – Sliper til barberbladene dine. Den nyeste versjonen av den populære RazorPit-sliperen er endelig her. Med denne hendige, lille RazorPit Slide i en lekker svart farge, kan du få opptil 150 barberinger med det samme barberbladet og dermed spare mye penger. Du betaler sannsynligvis allerede store summer for barberbladene dine, og nå har du muligheten til å hjelpe lommeboken samtidig som du er god mot miljøet.

RazorPit Slide er utviklet i samarbeid med RazorPits brukere der mer enn 6000 mennesker deltok i en stor undersøkelse om den nye RazorPit. RazorPit Slide er fortsatt lett å bruke, den sparer deg for penger og den er fremfor alt effektiv til slipingen og rengjøringen av barberbladene dine.

Hvordan gjør jeg det?

RazorPit Slide sliper barberbladene dine ved at du skraper barberhøvelen din mot barberretningen på den patenterte RazorPit-silikongummien. Til slutt skyller du bare barberhøvelen din og RazorPiten, og så er du klar for neste barbering.

Egenskaper:

-Sliper barberbladene dine og fjerner såperester, hår og renser bladene. Forlenger levetiden på barberbladene dine med gjennomsnittlig 600%.

RazorPit fungerer med alle typer barberblad fra alle produsenter – ja, selv DE-barberblad kan slipes med RazorPit.
Andre har også kjøpt: