RazorPit Slide Hvid - Sliber til barberblade

RazorPit Slide - Sliper til Barberblader (Hvit)

kr 256,00
Den lille smarte sliperen RazorPit Slide, sliper barberbladene dine slik at du kan bruke dem opp til 150 barberinger! Slip barberbladene dine og spar mye penger!
kr 256,00

Beskrivelse:
Den elegante RazorPit Slide i hvit er rett og slett en sliper til barberblader. Enkelt!
Ikke alene er den pen å ha stående fremme, men produktet gjør at du sparer masse penger på barberblader!

Produsenten lover helt opp til 150 barberinger med samme barberblad (!!), så det er plutselig veldig mye penger å spare!
De fleste betaler allerede i dyre dommer for barberblader (vi vet det jo fordi vi selv forhandler barberblader, og vet hvor lite vi tjener på dem) - men nå har du altså mulighet for å spare litt på de dyre barberbladene og samtidig skåne miljøet :)

Den unike RazorPit Slide (Hvit) er utviklet sammen med RazorPits mange brukere, og er testet av over 6000 personer (menn og kvinner). Resultatet ble:
- lett å bruke
- du sparer penger
- effektiv til sliping og rengjøring av barberbladene dine

Hvordan gjør jeg?
RazorPit'en sliper barberbladene ved å rense bladene for urenheter, hårrester og såperester. Du fører høvelen mot barberretningen på det patenterte RazorPit silikone et par ganger. Til slutt skyller du høvelen og RazorPit'en. Lett og enkelt!

Razorpit Slide forlenger levetiden på barberbladene dine med 600% i gjennomsnitt.
(I praksis vil det si at effekten naturligvis er forskjellig alt etter hvor følsom huden din er, og hvor ofte du skifter bladet. Men RazorPit gir faktisk garanti for at det virker. Så prøv den før din nabo! :)

Hvilke barberblader kan jeg bruke?
RazorPit virker med alle typer barberblader, alle produsenter og alle typer. Og bare for at du ikke blir i tvil: Ja, det gjelder også Gillette barberblade af alle slags og Wilkinson barberblade af alle slags
Andre har også kjøpt: