RazorPit 3.0 - Sliber til Barberblade (Sort/Glas)

RazorPit 3.0 - Sliper til barberblader m. Barberspeil (Sort)

kr 257,00
RazorPit 3.0 har endelig landet, og Made4men er den eneste forhandleren av produktet i Skandinavia. Dette produktet er revolusjonerende innengor høvelbarbering.

kr 257,00

Førpris: kr 343,00

Spar penger med verdens mest geniale barberingsprodukt - RazorPit 3.0


RazorPit 3.0 - Sliper barberbladene dine. Den nyeste versjonen av den populære RazorPit-sliperen er endelig her, og du har ikke ventet forgjeves. Her hos Made4men mener vi at dette er et av de mest geniale produkter som finnes på markedet.

TFor deg som ikke vet hvor fantastisk RazorPit er, følg med her:

- 6 x forlenget levetid på dine dyre fantastiske Gillette blade.
- Sparer deg mange penger for nye blader
- Innebygget speil til barbering
- Duggfritt glass, så du kan bruke den mens du dusjer
- Veggbeslag, så den kan henge på veggen i dusjen.
- Innebygget holder for barberhøvelen din
- God for miljøet, da du ikke kaster ut blader like ofte
- Vi kunne bare fortsette med mer om dette fantastiske produktet hvis vi ville


Så for å si det - RazorPit 3.0 skuffer ikke.
Dette er en sliper som sikrer at bladene dine holder helt opptil seks ganger lenger enn de normalt ville gjøre.
"Hvor lenge er 6 x lenger?" - Ja, det er en smakssak, og avhenger svært mye av skjegget og huden din.

Vi har testet produktet hos Made4 men, og testpersonene har alle hatt forskjellige opplevelser, men i gjennomsnitt har de brukt barberbladene sine 6 x lenger enn hva de gjorde før de brukte RazorPit. For flere har det vært mulig å få et blad til å virke helt opptil for 150 barberinger.

Vi kan ikke garantere deg hvor lenge den virker for deg, det avhenger av kravene dine til en god barbering. Vi vil allikevel garantere deg at en RazorPit tjener seg inn igjen, år etter år!

Vi er selv erfarne brukere av Gillette-blader, og vi vet hvor dyre de er, så vi mener bestemt at RazorPit er no som må prøves, for deg som stadig kaster ut blader hver måned. Husk også at det er bra for miljøet å bruke RazorPit, da bladene ikke trenger å kastes ut så ofte.

RazorPit 3.0 er utviklet med den samme fantastiske egenskapen som den anerskjente RazorPit "Slide", men med RazorPit 3.0 får du ikke bare den slipende egenskapen, men flere lekre funksjoner i tillegg. Den sparer deg penger, og den er fremfor alt effektiv til sliping og rengjøring av barberbladene dine.

Hvordan gjør jeg?
Du trenger bare ta litt barberskum på din RazorPit, og deretter trykke høvelen/bladet ned i overflaten på den patenterte silikongummien, og skyve den 3-4 ganger fremover, i motsatt retning av barbering.

Til slutt skyller du bare av høvelen din under varmt vann, og den er nå klar til neste barbering. Det er viktig å alltid riste så mye vann som mulig av barberbladet ditt. På den måten unngår du at de oksiderer raskt, og du forlenger dermed levetiden på barberbladet ditt vesentlig.

Egenskaper:
- Sliper/rengjører barberbladene dine og fjerner såperester, hår, hudceller m.m., slik at du får den beste og mest hygeniske barberingen hver gang.
- Forlenger levetiden på barberbladene dine med i gjennomsnitt 600 %

RazorPit virker med alle typer barberbladre, alle producenter og alle typer - ja selv DE barberblader kan slipes med RazorPit.
Andre har også kjøpt: