Ralph Lauren Ultra Blue EDT (125 ml)

Ralph Lauren Polo Ultra Blue (125 ml)

kr 965,00
Ralph Lauren Ultra Blue EDT (125 ml) er en utrolig maskulin herreduft, som uttrykker seg med en stilig og frisk aroma, når den først setter seg på huden.
Kun 1 igjen
kr 965,00

Luksuriøs og maskulin herreduft fra Ralph LaurenRalph Lauren Ultra Blue EDT (125 ml) er kjennetegnet ved å være casuel og elegant i én og samme parfyme. Duften er til ham, som utstråler selvsikkerhet og maskulinitet.

Skjem bort sansene dine med Ralph Lauren
Ønsker du en parfyme, som har masse detaljer? Da er Ralph Lauren Polo Blue EDT den perfekte match. Parfymen er en klassiker, som henvender seg til den moderne mann med karakter.

Parfymen er sammensatt av friske noter av mandarin, melon og agurk, samt rommer en dybde av bl.a. treaktige noter, semsket skinn og geranium. Disse nyansene gjør herreduften ytterst behagelig for nesen. Dermed er det virkelig en duft, som er vanskelig å motstå - selv for den mest stålfaste kvinne!

Slik brukes den best
For å oppnå den mest rene duft, brukes Ralph Lauren Ultra Blue EDT umiddelbart etter en vask, da huden da er helt ren. 2-3 sprut er nok - alt etter hvor kraftig du vil dufte.

Hvis du er smart, gir du håndleddet ett enkelt sprut, da det her sitter pulspunkter, som intensiverer parfymens duft.

Innhold
125 ml
Se lignende produkter
Andre har også kjøpt: