Proraso Gino Vintage Set - Refreshing

Proraso Gino Vintage Set - Refreshing

kr 405,00
Proraso Gino Vintage Set - Refreshing inneholder tre av de mest populære produktene for barbering, i en skikkelig kul retro-eske.
Kun 1 igjen
kr 405,00

Luksuriøst barberingssett


Har du uren hud og opplever du at dette blir mer tydelig når du skal barbere deg? Da er dette barberingssettet det rette for deg. Pre-Shaven, Barberkremen og Aftershaven er alle beriket med eukalyptusolje og mentol, som er glimrende til å rense og gjenoppleve huden med.

Prorasos Vintage Selection Tin 'Refreshing' er et luksuriøst barbersett som er en kombi-trio av must-have hudpleiemidler for å oppnå den ultimate barbering, samt velpleiet hud. Alle 3 produktene inneholder næringsrike ingredienser som har som formål å stramme og gjenopplive huden.
Hvis du på forhånd har uren hud, så vil du sannsynligvis oppleve en merkbar forskjell etter første gang. Eurkalyptusoljen er i stand til å fjerne de verste urenhetene fra ansiktet, noe som er en kjempefordel, da mange har problemer med akkurat urenheter i ansiktet. Eukalyptusolje har også en lindrende effekt på huden, så hvis du er typen som får rød og øm hud etter barbering, så hjelper eukalyptusolje med å lindre huden.

  • Eukalyptusolje som har en lindrende effekt på huden
  • Hjelper mot rød og irritert hud
  • Fjerner urenheter og døde hudceller
  • Inneholder allantoin som mykgjører og lindrer huden
  • Glyserin som har fuktgivende egenskaper

Pakken inneholder følgende barberingsprodukter

Proraso Pre-Shave Cream - Eukalyptusolje & Mentol (100 ml)
Prorasos Pre-Shave Cream er en krem som forbereder huden og håret ditt til å bli barbert. Hårene blir myke og huden glatt, slik at du kan føre ditt foretrukne barberingsutstyr over huden uten at det gjør vondt.

Proraso Barbersåpe - Eukalyptusolje & Mentol (150 ml)
Prorasos barbersåpe inneholder forfriskende eukalyptus og mentol, som gir deg en perfekt start på dagen. Under barbering mykgjører kremen skjegget, og beskytter huden mot rifter og sår. Du får en komfortabel og tett barbering hver eneste gang.

Proraso Aftershave Splash - Eukalyptusolje & Mentol (100 ml)
Forfriskende aftershave som blant annet inneholder mentol, eukalyptusolje og allantoin. Har forfriskende duft av mentol og fuktlotion for å hjelpe med å gjenopprette huden etter barberingen.

Slik gjør du:
  1. Fukt ansiktet og påfør pre-shaven på det ønskede området
  2. Påfør barberkremen og barber dig. Skyll av den resterende såpen, og tørk huden.
  3. Påfør deretter aftershaven for det beste resultatet.
Andre har også kjøpt: