Bestill trygt i dag: Vi sender fortsatt ordrer som normalt!

Rynker

De færreste av oss slipper rynker. Made4men gir deg redskapene til å redusere antallet og forlenge prosessen. Med diverse anti-age produkter kan du holde rynkene på avstand.
Sorter etter
Skjul filtre
Presiser

Menn og rynker

Rynker oppstår for det meste på de delene av kroppen hvor den blir mest utatt for solens stråler; det vil si ansiktet, nakke, håndbaken og oversiden av armene.
Rynker kan ofte deles inn i 2 kategorier: Fine og tynne rynker som ikke er dype eller tydelige. Kommer du disse i forkjøpet har du en klar fordel og det vil være enklere å vinne kampen.

Hva er årsaken til rynker?

Det er noen helt generelle faktorer som gjør huden mer rynkete - Så er du ute etter å komme rynkene i forkjøpet er dette noe av det du skal unngå:
  • Røyking er noe av det som fremprovoserer rynker mest.
  • Hudtyper: Liker ikke huden din sol kan det være en fordel å blokke solen ut så mye som mulig.
  • Arveligt. Rynker kan også, dessverre, være arvelige. Noen familier har rett og slett større tendens til å få rynker enn andre.
  • Solen er slem. Vi har nevnt det tidligere - solen kan gi deg rynker!

Løsningen mot rynker

Her finner du en rekke forskjellige effektive løsninger på hvordan du skal bli kvitt rynkene. Produktene til de forskjellige behandlingene finner du lenger opp på siden.

  • Antioksidanter - De er fylt med både vitamin A, C og E - En såkalt "Vitamin-bombe" der altså. Produkter med antioksidanter inneholder også ofte solbeskyttelse, så du slår faktisk 2 fluer i ett smekk! Antioksidanter hjelper deg med rynkene.

  • Fuktighetskremer - En god fuktighetskrem kan gjøre rynkene mindre tydelig i en periode. De kan hjelpe deg med å fjerne de tydelige rynkene, men ikke permanent.

  • Dyptgående produkter - Det er enkelt og finne produkter dyptgående produkter med f.eks. salicylic syre, som sørger for å trenge godt ned i huden. Produktene trenger godt ned i huden, noe som er en fordel! Produktene kan godt fremstå noe ekstreme og være litt ubehagelige, så har du noen spørsmål - Da er det bare å spørre oss om hjelp!