Bestill trygt i dag: Vi sender fortsatt ordrer som normalt!

Kviser på ryggen

Det er ikke mange som liker å ha kviser på ryggen. Med disse produktene kan du aktivt gjøre noe for å bli kvitt kviser. Det er enkelt og kan raskt bli en del av din daglige rutine.
Sorter etter
Skjul filtre
Presiser

>Bli kvitt kvisene på ryggen

Selv om mange tror kviser kun forekommer i ansiktet, er det faktisk minst lige mange som har problemer med kviser på kroppen - Spesielt på ryggen!

Kviser kan nemlig oppstå alle steder huden blir utsatt for skitt, olje eller andre ting som stopper porene. Det er slett ikke uvanlig at dette skjer på brystet, ryggen eller armene. Kviser er faktisk så alminnelige at man på engelsk har gitt de et eget navn; backne.

3 trinn for å bli kvitt kviser på ryggen?

Trinn 1

Bruk en body wash eller en body rens som inneholder salicylic syrer og bruk den hver gang du er i dusjen. Du finner våre såper til kroppen her. Salicylic syre vil rense porene og gir de mulighet til å trekke luft - Du vil oppleve at kvisene forsvinner én etter én.

Trinn 2

Etter dusjen skal du bruke en fuktighetskrem (body lotion). Glemmer du å bruke en fuktighetskrem risikerer du at huden blir tørr, og så har du gitt den fritt spillerom til å produsere mer olje, som vil forverre problemet. Husk å holde huden fuktig!

Trinn 3

Ta deg en dusj etter du har svettet. Noen av det verste du kan gjøre mot kroppen din er å la den gå svett. Lar du svetten bli liggende på huden vil den tette porene og så har ballade!