CYBER MONDAY - Spar opp til 50% - Se tilbud her
Bestill julegaver i dag og bytt til 1. februar 2021
Sorter etter
Skjul filtre
Presiser

Blek hud generelt

Blek hud kan være et sykdomstegn, men det er ikke den type blek hud vi snakker om her.

Vi snakker om den type blek hud mange kalde og mørke vinterdager fører til - og som mange av oss vil gjøre noe med. Rett og slett en måte å få tilbake den deilige gløden sommerbrun hud gir. Norge er et land der mange forbinder brun hud med solstudio og solarium - Dette er ikke de eneste løsningen der ute.

Metodene vi kommer ble blir ofte assosiert med noe negativt, dette mener vi er en skam da det er gode løsninger som mange velger å benytte seg av. Et bonus er selvfølgelig at huden din slipper å bli utsatt for livsfarlige UV-stråler.

Self-tanning - Tan-in-a-can

Produkterne fra Sunspa er til alle som ønsker seg en flott brunfarge året rundt. Du kan få en spray som passer til så og si alle hudtyper - Så alle skal kunne få en flott brunfarge uten sol.

Produktene er uten parabener og de fleste produkter inneholder anti-age og andre ingredienser som pleier huden. Blant annet E-vitamin og Aloe Vera. Tan-in-a-can er en enkel løsning som garantert vil skape glede!

Make-up til menn3

Make-up til menn er et tabubelagt emne og det er ikke mange menn som vil innrømme hvis de bruker make-up til hverdag eller på fest, for den sags skyld. Det er en skam da mange menn ville fått mye ut av de produktene som er tilgjengelig for dem.

Blant produktene våre finner du blant annet foundation og pudder, utviklet spesielt til menn, som kan hjelpe deg å skjule kviser og uren hud.

Når vi nå har servert deg løsning er det bare å utnytte den!