Percy Nobleman Face & Stubble Care Kit (made4men)

Percy Nobleman Face & Stubble Care Kit

kr 429,00
Percy Noblemans Face & Stubble Care Kit er spesielt designet for den moderne gentlemannen som ønsker seg en sunn og næret hud.
Kun 3 igjen
kr 429,00

Ansiktssettet til ham

Ønsker du å gi huden din den kjærligheten og pleien den har behov for, er Percy Nobleman Face & Stubble Care Kit garantert noe for deg. Dette skjønne settet inneholder en facewash som renser huden din, mens ansiktskremen tilfører mengder med næring og fuktighet for et velpleid resultat.

Percy Nobleman Face & Stubble Care Kit er et hudpleiesett for den moderne gentlemannen, som ønsker å holde huden sin revitalisert, næret og at den ser bra ut. Et sett som bidrar med å rense og mykgjøre både hud og skjeggstubber, samtidig som at du føler deg forfrisket.

Settet inneholder følgende:

Percy Nobleman Face & Stubble Wash (75 ml)
Percy Nobleman Face & Stubble Wash er en ansiktsvask med naturlige rensemidler, som fjerner smuss og urenheter fra ansiktet. Utover at sjampoen renser og vasker skjegget ditt, så mykgjør den også skjeggstubbene samtidig som den lindrer kløe og hudirritasjoner.

Percy Nobleman Face & Stubble Moisturiser (75 ml)
Percy Nobleman Face & Stubble Moisturiser er en krem som renser, fukter og reparerer huden din, samtidig som den nærer både korte og lengre stubber. Kremen har i tillegg en anti-rynkefunksjon, så du slipper rynker og fine linjer.

Percy Nobleman Vaskeklut
Husk å alltid bruke en ren klut i ansiktet og sørg for å vaske den hver gang etter bruk. Bruk aldri det håndkledet du har tørket resten av kroppen med.

Bruk
Påfør facewash i ansiktet og masser den inn. Avslutt med å skylle skjegget/ansiktet ditt i varmt vann og tørk skjegget med et håndkle. Avslutt med fuktighetskrem for en velpleiet look. Du kan med fordel bruke den morgen og kveld.
Andre har også kjøpt: