Percy Nobleman Beard Starter Kit (made4men)

Percy Nobleman Beard Starter Kit

kr 222,00
Dette starterkitet består av reisestørrelse-flasker av Signature Beard Oil (10ml) og Beard Wash (30ml). Perfekt som gave eller for herrer på farten!
kr 222,00

Beard Starter Kit fra Percy Nobleman

Ønsker du et sett som hjelper deg på veien til det perfekte skjegget, så er Beard Starter Kit fra Percy Nobleman noe for deg. Med dette skjeggsettet får du et unikt pleiesett med fuktighetsgivende og rensende egenskaper. Settet inneholder 2 av de mest essensielle tingene som skal til for å få den optimale pleien av helskjegget ditt.

Percy Nobleman Beard Starter Kit er et perfekt startersett for mannen som nettopp har begynt på sitt skjeggete eventyr. Settet inneholder en skjeggsjampo og skjeggolje, og du vil oppleve at skjegget fremstår langt flottere og sunnere enn tidligere.

Settet inneholder følgende

Percy Nobleman Beard Wash (30 ml)
Percy's Beard Wash er formulert ved hjelp av en blanding av økologiske ingredienser, som er skapt for å rense skjegget ditt, mens det bidrar til å opprettholde en balanse mellom hudens naturlige oljer.

Percy Nobleman Beard Oil Signature Scented (10 ml)
Skjeggoljen er en unik blanding av de fineste, reneste ingrediensene. Percys olje utnytter de naturlige fordelene ved argan-, avokado-, jojoba- og mandelolje, og etterlater skjegget ditt mykere og mer medgjørlig enn noensinne før.

Bruk
Bruk skjeggvasken akkurat som en sjampo. Massér noen få dråper i skjegget ditt før det begynner å skumme. La skjeggvasken ligge i skjegget i et par minutter før du skyller den ut.

Etter at du har vasket skjegget ditt og tørket det, så skal du bruke oljen. Start med bare et lite trykk på pumpen og jobb så langt inn i skjegget du kan - merk hvordan du nå kan forme skjegget ditt.

Innhold
40 ml
Andre har også kjøpt: