Pasta del Capitano 1905 Whitening Toothpaste (75 ml) (made4men)

Pasta del Capitano 1905 Whitening Tannkrem (75 ml)

Pasta del Capitano 1905 Whitening Tannkrem er en effektiv tannkrem som gjør tennene hvite igjen.
kr 136,00

Utsolgt

Ikke på lager - Næste levering ukendt.

Tannkrem som forebygger tannsten

Sliter du med misfargede tenner og ønsker du deg et hvitt smil igjen, så er Pasta del Capitano Whitening tannkrem det perfekte valget. Denne tannkremen har en dempet smak og gir deg de hvite tennene tilbake igjen.

Pasta del Capitano 1905 Whitening Tannkrem er en tannkrem for voksne, som beskytter og pleier tenner og munn mot urenheter. Tannkremen er drøy i bruk, den inneholder ikke Natrium Lauryl Sulfat eller Triclosan, heller ikke andre konserveringsmidler.

Pleiende ingredienser
Whitening tannkrem inneholder Eureco H.C.®, et molekyl som frigjør aktivt oksygen. Oksygenmolekylene reagerer med de misfargede molekylene i tennene og bryter de båndene som holder dem sammen.

Whitening tannkrem har en effektiv antibakteriell virkning da den fjerner 99% av bakteriene fra første bruk, uten å skade tannkjøtt og emalje. Den inneholder også fluor.

Bruk
Børst tennene minst 2 ganger om dagen med Whitening Tannkrem for optimal hygiene. Om det lar seg gjøre, vent gjerne 2 minutter med å drikke noe etter tannbørstingen, så tannkremen får tid til å virke.

Innhold
75 ml
Andre har også kjøpt: